• ASRock Z390 Phantom Gaming 9 Motherboard Review

    ASRock Z390 Phantom Gaming 9 Motherboard Review

  • Deepcool Ark 90 Case & ASRock Z390 Motherboards Review

    Deepcool Ark 90 Case & ASRock Z390 Motherboards Review

  • AMD Ryzen Threadripper 2 & Cooler Master Wraith Ripper & ML360 Review

    AMD Ryzen Threadripper 2 & Cooler Master Wraith Ripper & ML360 Review

  • Intel 9th Gen CPU & GIGABYTE Z390 AORUS Motherboards Review

    Intel 9th Gen CPU & GIGABYTE Z390 AORUS Motherboards Review

  • MSI RTX 2080 GAMING X TRIO Review

    MSI RTX 2080 GAMING X TRIO Review

  •  Η πρώτη AMD Navi GPU φημολογείται για τον Ιούνιο

    Η πρώτη AMD Navi GPU φημολογείται για τον Ιούνιο

  •  Φήμη: Η NVIDIA ετοιμάζει μια νέα midrange GPU

    Φήμη: Η NVIDIA ετοιμάζει μια νέα midrange GPU

  •  Η NVIDIA RTX 2060 κυκλοφορεί, μαζί με FreeSync ready driver

    Η NVIDIA RTX 2060 κυκλοφορεί, μαζί με FreeSync ready driver

  •  128GB RAM σε επιλεγμένες Z390 μητρικές της ASUS

    128GB RAM σε επιλεγμένες Z390 μητρικές της ASUS

  • ASUS ROG Dominus Extreme: Μητρική για high end Intel συστήματα

    ASUS ROG Dominus Extreme: Μητρική για high end Intel συστήματα

  •  Το Intel B365 chipset μπαίνει στη παραγωγή

    Το Intel B365 chipset μπαίνει στη παραγωγή

  •  Σε δημοπρασία ο ακυκλοφόρητος Intel Core i9 9990XE CPU

    Σε δημοπρασία ο ακυκλοφόρητος Intel Core i9 9990XE CPU

  •  Η AMD ρίχνει φως στη τρίτη γενιά Ryzen 'Mattise' Desktop CPU

    Η AMD ρίχνει φως στη τρίτη γενιά Ryzen 'Mattise' Desktop CPU

  •  Νέοι 9ης γενιάς Intel Core χωρίς ενσωματωμένα γραφικά

    Νέοι 9ης γενιάς Intel Core χωρίς ενσωματωμένα γραφικά

  •  Featured Build: ASRock Phantom Gaming

    Featured Build: ASRock Phantom Gaming

  •  Featured Build: OUTRAGEOUS RGB by GGF

    Featured Build: OUTRAGEOUS RGB by GGF

  •  Featured Build: Project Cougar Essence by IFR

    Featured Build: Project Cougar Essence by IFR

Τα παιχνίδια της E3 2018 & το leak της Walmart

Γεμάτη νέο περιεχόμενο αναμένεται η E3 2018 με conferences αλλά και sneak peek από επερχόμενους τίτλους.

Η φετινή έκθεση E3 2018 θα φιλοξενήσει μερικά ενδιαφέροντα conferences από μεγάλους developers, ενώ υπάρχει και μια λίστα από ακυκλοφόρητους τίτλους που θα εμφανιστούν στο Los Angeles. Αρχικά η έκθεση θα τρέξει από το Σάββατο 9 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουνίου ενώ τη πρώτη μέρα αναμένεται το press conference της Electronic Arts στις 11 AM ώρα Pacific. Η Κυριακή έχει καταληφθεί από τις Microsoft και Bethesda ενώ τη Δευτέρα Square Enix, Ubisoft και ενδεχομένως η Sony θα πάρουν τη σκυτάλη, κλείνοντας με την Nintendo την Τρίτη. Η αναλυτική λίστα αναγράφεται παρακάτω.

86273967_https_2F2Fblogs-images.forbes.com2Fjasonevangelho2Ffiles2F20182F052F1692627-939980_20110126_screen003-1200x750.jpg.e2f41a5941dfb7eea161e6a9ba300779.jpg

Εκτός βέβαια από τα conferences στην επιφάνεια ήρθαν μερικοί από τους τίτλους που ίσως θα δούμε στα conferences των developers, όπως άλλωστε γίνεται συνήθως στην εν λόγω έκθεση. Υπεύθυνος για την διαρροή είναι το κατάστημα Walmart στο οποίο εμφανίστηκαν placeholders για τίτλους όπως το RAGE 2, Gears of War 5, Borderlands 3, Forza "Horizons" 5 και το Just Cause 4, αρκετά από αυτά - αν όχι όλα - αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην επερχόμενη E3.

Πρόγραμμα E3 2018

Saturday, June 9

Electronic Arts -- 11 AM PT / 2 PM ET

Sunday, June 10

Microsoft -- 1 PM PT / 4 PM ET

Bethesda -- 6:30 PM PT / 9:30 PM ET

Monday, June 11

Square Enix -- 10 AM PT / 1 PM ET

Ubisoft -- 1 PM PT / 4 PM ET

Sony -- evening (expected)

Tuesday, June 12

Nintendo -- 9 AM PT / 12 PM ET

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Για να σχολιασετε πατηστε εδω...

OC on first boot

  • Follow us on