Η EA χαρίζει DLCs για τα BF1 & BF4!

Σαν πας στο "Battlefield V", πάρε και μερικά DLCs δωρεάν για τα Battlefield 1 και 4.

Πριν από λίγο καιρό στην E3 2018 είδαμε περισσότερες λεπτομέρειες του επερχόμενου Battlefield V, ένα game στο οποίο δεν θα υπάρχει season pass επί πληρωμή και όλα τα DLCs (εκτός από τα cosmetics) θα είναι δωρεάν για όλους του παίχτες.


Με αυτή τη φιλοσοφία οι EA και DICE αποφάσισαν μέσω του project "Road To Battlefield V" να κάνουν αξιόλογα δώρα στους κατόχους των Battlefield 1 και Battlefield 4. Και εκτός από τα πολύ όμορφα δώρα οι παίχτες του Battlefield 1 θα έχουν επιπλέον προνόμια. Μέσω ενός εβδομαδιαίου συστήματος προόδου, θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν διάφορα αντικείμενα για χρήση τους στο Battlefield V όταν αυτό κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου 2018, όπως legendary weapon skins, special dog tags, και Squad XP Boosts. Όσον αφορά στα DLCs, συγκεκριμένα αυτή τη φορά, από σήμερα και μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018, οι κάτοχοι των παραπάνω σειρών του Battlefield μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν και να κρατήσουν για πάντα στη "βιβλιοθήκη" τους, τα παρακάτω περιεχόμενα (DLCs). Μια ευχάριστη είδηση για τους fans του Battlefield, η οποία όμως δεν μας αιφνιδιάζει καθώς παρόμοιες κινήσεις έχουμε δει πολλάκις στο παρελθόν.

 

BF1.thumb.jpg.053a77c1a60a785d8ae9921deb92eada.jpg


Battlefield 1
Turning Tides με συνολικά έξι επιπλέον maps, έξι επιπλέον όπλα και δύο όπλα επαφής (melee)

https://www.youtube.com/watch?v=Mvt059cug-A

Battlefield 4
Second Assault το οποίο περιλαμβάνει remake τεσσάρων κλασσικών maps του Battlefield 3, πέντε επιπλέον όπλα, ένα Dune Buggy, δέκα assignments και το "Capture the Flag" game mode.

https://www.youtube.com/watch?v=s9x0dE1WHFU

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Battlefield 1, dice, ea games, battlefield, DLCs

MetallicGR

Members
2018-06-28T06:56:06Z

Το ένα μου έλειπε. Collected!

stavros

Members
2018-06-28T08:29:59Z

Αν και fan του CoD κάνω like στις κινήσεις του BF με τα δωρεάν DLCs, όπως και στη δυνατότητα να κατεβάσεις το game για 1 (?) εβδομάδα free για να το δοκιμάσεις. Αντίστοιχα η Activision δεν έχει δώσει free ούτε ένα weapon free.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...