Εντείνονται οι φήμες για το PlayStation 5 της Sony

Πατέντες αποδεικνύουν πως η επόμενη κονσόλα της Sony θα έχει backwards compatibility mode για να τρέξει παλιότερους τίτλους της.

Είναι γνωστό πως η Sony εργάζεται πυρετωδώς επάνω στην επόμενη κονσόλα της, κάτι που έχει γίνει γνωστό τόσο από πολυάριθμες διαρροές, όσο και από δηλώσεις στελεχών όσων εμπλέκονται στην σχεδίασή του και δη της AMD που θα πλαισιώσει για άλλη μια χρονιά το hardware της. Οι φήμες έλεγαν πως η επόμενη γενιά του PlayStation θα διαθέτει νεότερης αρχιτεκτονικής πυρήνες επεξεργασίας και ταχύτερη GPU σε ένα SoC που θα σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Sony.

Αυτό που ανακάλυψε όμως ένας Reddit user είναι μερικές πατέντες που αποδεικνύουν ένα ακόμη στοιχείο για την επερχόμενη κονσόλα της Sony. Το ότι θα περιλαμβάνει ένα σετ από μεθόδους που θα επιτρέψουν στη κονσόλα να τρέξει παλαιότερα παιχνίδια της Sony στη νέα της κονσόλα, χωρίς προβλήματα. Το ισχυρότερο hardware ουσιαστικά θα κλειδώνει σε χαμηλότερα specs για να διατηρήσει τη σταθερότητα του game, ενώ παράλληλα στο normal mode του θα προσφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις για πιθανόν 4K output και υψηλότερης ποιότητας γραφικά σε next gen παιχνίδια. Ωστόσο το backwards compatibility είναι ένας σχετικά νέος τρόπος από τις εταιρίες των κονσολών να διαθέσουν και πάλι αγαπημένα παιχνίδια για το νέο hardware βελτιώνοντας έτσι τις πωλήσεις.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

cpu, zen, gpu, sony, console, NAVI, playstation 5, 4k output, amd soc, ps5

FeelsBadMan

Members
2018-10-22T09:39:52Z

Αν δούμε μέσα στο 19 την Navi αρχιτεκτονική, τότε μάλλον θα δούμε και το Ps5!

stavros

Members
2018-10-22T10:21:47Z

Πολύ καλό το backwards compatibility mode και ακούγεται πολύ για 2019.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...