Ενδείξεις ότι το Red Dead 2 θα έρθει στο PC

Όσοι δεν έχουν παίξει τον τίτλο σε κάποια από τις κονσόλες, περιμένουν τη κυκλοφορία του στο PC, και αυτά ίσως είναι τα πρώτα καλά νέα για αυτούς!

Το παιχνίδι της Rockstar ήδη έχει ξεκινήσει να γίνεται viral σε αρκετές γωνιές του διαδικτύου με gif και αρκετά βίντεο που δείχνουν το gameplay του αχανούς western. Φυσικά η πρώτη σκέψη όσων βρίσκονται στην PC πλατφόρμα είναι πότε θα ευχαριστηθούν και αυτοί το εν λόγω παιχνίδι. Αν και κανένα Red Dead Redemption δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ στο PC, τα υψηλά νούμερα που είχε παρουσιάσει το Grand Theft Auto V είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο η Rockstar έχει βλέψεις να το λανσάρει και στο PC, ακολουθώντας την ίδια τακτική με το GTA V.

Από το προφίλ ενός προγραμματιστή που εργάζεται στη Rockstar και έχει δουλέψει επάνω σε πολλά projects όπως το L.A. Noire αλλά και το Grand Theft Auto V φαίνεται πως δούλεψε και επάνω στο Red Dead Redemption 2 το οποίο αναφέρει πως θα γίνει διαθέσιμο πέρα από τις κονσόλες και στη πλατφόρμα του PC. Όπως βλέπουμε, ενδέχεται η Rockstar να διατηρήσει την ίδια τακτική με το GTA V όσον αφορά την κυκλοφορία στο PC, κατά την οποία έκανε 1.5 χρόνο ενώ σε άλλα παιχνίδια όπως το Max Payne 3 μερικές εβδομάδες από τη κυκλοφορία του στις τότε κονσόλες της αγοράς.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

game, pc platform, rockstar, Red Dead Redemption 2

stavros

Members
2019-04-08T09:01:48Z

Στις 9 Ιουλίου ακούγεται και Epic Games Store exclusive.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...