Battle Royale mode στη beta του Red Dead Redemption 2

Η νέα beta του παιχνιδιού δίνει πρόσβαση σε ένα game mode που αποτέλεσε το trend του 2018 κάτι που ενδέχεται να συνεχιστεί και φέτος.

Η beta που ήρθε πριν από λίγες ώρες στο δημοφιλές prequel της σειράς Red Dead Redemption προσθέτει ένα νέο game mode, α λα battle royale το οποίο ονομάζεται Gun Rush και είναι διαθέσιμο μέσα από το Red Dead Online κομμάτι του τίτλου. Το game mode θα περιλαμβάνει μέχρι 32 παίκτες που θα παίζουν μόνοι τους είτε σε ομάδες και νικητής στέφεται αυτός που θα εξοντώσει τους εχθρούς του, στοιχείο που βρίσκουμε σε αρκετά παιχνίδια τον τελευταίο χρόνο.

Αυτό το mode είναι η πρώτη προσπάθεια της Rockstar να κάνει το online κομμάτι του τίτλου πιο θελκτικό στους παίκτες, μιας και για την ώρα περιλαμβάνει λίγα features. Η εταιρία έχει βλέψεις να προσθέσει άμεσα daily challenges καθώς και bounty system για τους παίκτες που παίζουν 'βρώμικα' με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας. Η ενσωμάτωση περισσότερων στοιχείων όπως cosmetic items και όπλων μαζί με αποστολές τόσο για το single player όσο και για το online κομμάτι είναι από τους πρωταρχικούς στόχους της Rockstar για φέτος.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

beta, game mode, Battle Royale , Red Dead Redemption

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...