Η 'ψηφιακή' έκδοση του Xbox One S κυκλοφορεί τον Μάιο

Σύμφωνα με αναφορές μια νέα έκδοση του Xbox One S βρίσκεται σε ανάπτυξη και δε θα ενσωματώνει disc drive μιας και θα βασίζεται εξ' ολοκλήρου στα download services της Microsoft.

Ο λόγος για το 'Xbox One S All-Digital Edition', ή όποια ονομασία του δοθεί από την Microsoft, που θα είναι μια κονσόλα χωρίς disc drive και έτσι θα εξαρτάται από τις online υπηρεσίες της Microsoft για τη λήψη περιεχομένου. Λόγω αυτής της έλλειψης σε hardware η 'ψηφιακή' έκδοση του Xbox θα κοστίζει λιγότερο αφού δε θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αυτή φυσικά αντίτυπα των παιχνιδιών που έχουν ήδη αγοραστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει και ειδική Fortnite έκδοση με σκληρό δίσκο 1TB ενώ ταυτόχρονα η τιμή του θα είναι αρκετά δελεαστική για αρκετούς χρήστες που θέλουν να μπουν στην αγορά των κονσολών, μέχρι και $100 χαμηλότερα από τις απλές εκδόσεις του Xbox One S που είχε προτεινόμενη τιμή $299. Τέλος, αυτή η έκδοση βρίσκεται αρκετά κοντά ημερολογιακά αφού οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα τη δούμε στα ράφια των καταστημάτων τον προσεχή Μάιο.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

download services , disc drive , Xbox One S All-Digital Edition

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...