Το Apex Legends χάνει μεγάλο ποσοστό των viewers του

Αρκετοί streamers και παίκτες φαίνεται πως εγκαταλείπουν το παιχνίδι που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες σύμφωνα με έρευνα.

Το Apex Legends της Respawn Entertainment είδε την τεράστια προσέλευση των gamers στις αρχές του έτους ως το αντίπαλο δέος του Fortnite με Battle royale gameplay και εναλλακτικό τρόπο χειρισμού. Τώρα, μερικούς μόνο μήνες μετά τη κυκλοφορία του οι gamers δείχνουν να το εγκαταλείπουν, ενώ το ίδιο διακρίνεται και από τα ποσοστά θέασης σε δημοφιλείς πλατφόρμες streaming. Το Stream Elements αποκαλύπτει πως το Fortnite έχασε μερικούς viewers με τη κυκλοφορία του Apex Legends όμως επέστρεψε σε υψηλότερους και πιο σταθερούς αριθμούς λίγο καιρό αργότερα, την ίδια στιγμή που το περιεχόμενο του Apex Legends έπεσε σημαντικά.

Μέρος του προβλήματος είναι ενδεχομένως τα μικρότερα updates που προσθέτουν λίγα στο gameplay ενώ υπάρχουν και αρκετοί που αναφέρονται στα προβλήματα των servers μαζί με κακό performance σε ορισμένα configurations. Η πτώση φαίνεται αναμενόμενη ειδικά μετά τα νέα πως δημοφιλείς streamers του χώρου πληρώθηκαν από την EA Games για να δείξουν περιεχόμενο σχετικό με το Apex Legends.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gamers, updates , streamers , Fortnite , apex legends

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...

HwBox - PC Hardware Enthusiasts

HwBox | PC Hardware Enthusiasts | Copyright © 2020