Το Apex Legends ίσως κυκλοφορήσει και στο mobile

Στα οικονομικά αποτελέσματα της EA Games το παιχνίδι Apex Legends έπαιξε σημαντικό ρόλο ωστόσο η εταιρία έχει και άλλες βλέψεις για το μέλλον του.

Η Respawn Entertainment που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του τίτλου πραγματοποίησε ένα δυναμικό λανσάρισμα ενώ η EA ανέβαλε το κομμάτι της προώθησης το οποίο περιελάμβανε διάσημους streamers τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του. Αναμφίβολα λοιπόν ο συνδυασμός του καθηλωτικού battle royale gameplay και των παραπάνω έπαιξε σημαντικό ρόλο στα έσοδα της EA Games.

Όπως ανακοίνωσε στα οικονομικά αποτελέσματα φαίνεται πως η EA Games θέλει να συνεχίσει το momentum βγάζοντας το παιχνίδι και σε άλλες πλατφόρμες. Για την ώρα το Apex Legends είναι διαθέσιμο σε PC και Xbox/PS4, τις δύο δημοφιλείς κονσόλες της αγοράς, ωστόσο η αγορά του mobile έχει και αυτή σημαντικό κοινό, όπως μας έχουν δείξει τα Fortnite και PUBG, όπου και τα δύο θα τα βρούμε στα μεγάλα Stores των δύο μεγάλων λειτουργικών συστημάτων, Android και iOS.

Φυσικά για την ώρα δεν είναι γνωστό εάν και πότε θα δούμε το Apex Legends να κυκλοφορεί για το smartphone μας, αλλά μια τέτοια κίνηση ίσως είναι αναμενόμενη μιας και το ενδιαφέρον των gamers μετατίθεται ξανά στο Fortnite και σε άλλα δημοφιλή παιχνίδια. Η Respawn από την άλλη έχει πει από τον προηγούμενο μήνα ότι θα προσφέρει τακτικές και ποιοτικές προσθήκες στο gameplay σε βαθμό που θα πλησιάσει το Fortnite, με στόχο αυτό να μην μειωθεί το ενδιαφέρον τους πρώτους μήνες.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

android, ios, smartphones, ea games, apex legends, Respawn Entertainment

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...