Το Call of Duty Modern Warfare κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου

Το επόμενο Call of Duty θα μας επαναφέρει στο γνώριμο mindset των πρώτων παιχνιδιών ενώ ο βασικός developer εδώ θα είναι η Infinity Ward.

Σε σχετικό δελτίο τύπου η Acitivision Blizzard ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ύπαρξη του τίτλου. Αρχικά η διάθεσή του θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από τον launcher της Blizzard και σύμφωνα με τις πρώτες γραμμές του κειμένου θα προσφέρει μια δυνατή εμπειρία με αφηγηματικά στοιχεία, κάτι που γνωρίσαμε και από τον πρώτο τίτλο του 2007. Ο Dave Stohl, co-Studio Head στην Infinity Ward δήλωσε πως τα γεγονότα του παιχνιδιού είναι έως έναν βαθμό επηρεασμένα από τη πραγματικότητα ενώ οι αποστολές θα περιλαμβάνουν Ευρωπαϊκά τοπία αλλά και τη Μέση Ανατολή.

Μιας και πρόκειται για έναν μοντέρνο τίτλο (no pun intended), η Infinity Ward θα εισάγει και εξίσου σύγχρονα features όπως μια νέα μηχανή γραφικών που θα ωθήσει τη ποιότητα των γραφικών ενώ θα περιλαμβάνει τόσο HDR για υποστηριζόμενες οθόνες όσο και ray tracing χωρίς να αναφέρεται κάτι συγκεκριμένο για την ώρα, αλλά περιμένουμε support όχι μόνο από GPUs της NVIDIA, αλλά και της AMD.

Άλλα στοιχεία για τον τίτλο είναι το co-op campaign mode που θα επιτρέψει σε δύο φίλους να προχωρήσουν ταυτόχρονα στη βασική ιστορία, ενώ σημειώνεται και το cross-play μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών κάτι εντελώς νέο για τη σειρά. Τέλος, το game θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, με τη μια να έρχεται σε φυσική μορφή με οπτικό δίσκο και τη βασική να περιλαμβάνει το παιχνίδια σε ψηφιακή μορφή ζητώντας 59.99€. Οι προ-παραγγελίες για την 25η Οκτωβρίου έχουν ξεκινήσει, όμως περιμένουμε περισσότερα νέα στην E3.

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

call of duty, HDR , Call of Duty Modern Warfare, ray tracing , Infinity Ward, the rules have changed, co-op , Dave Stohl, cross-play

stavros

Members
2019-05-31T09:40:21Z

Επιτέλους νέα engine μετά από 14 χρόνια. Ωραίο φαίνεται (γραφικά - ray-tracing). Νομίζω πως μετά την ωρίμανση του ray-tracing δεν θα την πατήσει όπως η ΕΑ με το BF5.

 

Ευτυχώς για PC παραμένει στο Battle.net - Beenox, όπως το ΒΟ4, όπου σε θέματα δικτύου έδειξε πολύ καλά στοιχεία και τα πιο σημαντικά:

  • boots on the ground και
  • επιτέλους cross platform (το game στο pc έχει lack από players μετά από καιρό) :T:

Υ.Γ.1: ήδη έχουν αρχίσει οι δηλώσεις μεταξύ των PS, XBOX για το ποιος την έχει πιο μεγάλη :D

Υ.Γ.2: περιμένουμε μήπως βγει κανένα bundle με MW2 remaster

stavros

Members
2019-05-31T19:44:55Z
10 hours ago, stavros said:

Υ.Γ.1: ήδη έχουν αρχίσει οι δηλώσεις μεταξύ των PS, XBOX για το ποιος την έχει πιο μεγάλη :D

 

 

Έγινε top post μέσα σε 2 ώρες! :hehe:

 

1065048497_Screenshot(124).png.b81411c23f55c50a9b2bad75f507ec01.png

 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...