Το CoD Modern Warfare σπάει τα ταμεία του Gaming!

Το νεότερο Call of Duty της Activision θέτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, όμως το σημαντικότερο είναι στις πωλήσεις του τις πρώτες τρεις ημέρες της κυκλοφορίας του.

Συγκεκριμένα η εταιρία μας λέει πως το παιχνίδι τις πρώτες τρεις ημέρες πούλησε τα περισσότερα αντίγραφα από οποιοδήποτε άλλο Call of Duty στην ιστορία, δείχνοντας έτσι τη δύναμη ενός reboot τίτλου στους fans της σειράς. Βάζοντας σε σύγκριση ταινίες, ο CEO της Activision δήλωσε πως το Joker που εξακολουθεί και παίζεται στους κινηματογράφους κατέγραψε μέχρι την ώρα συγγραφής του δελτίου τύπου $236,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το Call of Duty τις τρεις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του $600 εκατομμύρια.

Αναφερόμενη στο πρώτο σαββατοκύριακο, οι πωλήσεις του Modern Warfare ξεπέρασαν αυτές του Black Ops 4 αλλά και του World War II και το τελευταίο είδε τον αριθμό του να φτάνει κοντά στο όριο των $500 εκατομμυρίων. Βάζοντας άλλα επιτυχημένα παιχνίδια στη λίστα, το Modern Warfare έρχεται τρίτο μιας και το Red Dead Redemption 2 σημείωσε $725 εκ. τις τρεις πρώτες ημέρες ενώ το Grand Theft Auto V ξεπέρασε το $1 δις!

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

call of duty, ceo, Call of Duty Modern Warfare, sales, 2019, reboot

stavros

Members
2019-10-31T09:17:31Z

To RDR2 πιθανόν να ήταν 1ο στη λίστα αν η κυκλοφορία του σε PC γινόταν ταυτόχρονα με αυτές σε PS & XBOX.

 

Όσον αφορά στο  Modern Warfare ενώ όλα τα CoD ήταν cracked Day 0 (όπως και το GTA V - cracked Day 0), το CoD MW με Battlenet DRM ακόμα να σπάσει (Day 8 )! Υπάρχει κόσμος που παίζει μόνο το campaign!

 

1225903956_Screenshot(80).thumb.png.fbd5a88c1dd632a00edf1cb3f7465bd9.png

 

Επίσης, αυτό που παρατήρησα τουλάχιστον για PC, είναι ότι το game δεν είχε πολλούς μεταπωλητές. Για παράδειγμα κανένα ελληνικό κατάστημα δεν έχει τον τίτλο για PC, ούτε το cdkeys (!) και όποιο διαδικτυακό κατάστημα πουλούσε το game, αυτό γινόταν μέσω Greenmangaming, κάτι το οποίο δυσκόλευε την αγορά του. Αποτέλεσμα, πολλοί καταναλωτές να στραφούν απευθείας στην Blizzard με την fix τιμή, άρα περισσότερα έσοδα.

 

Ωστόσο, αν το MW είχε και Battle Royale Mode (κάτι που αναμένεται στις αρχές του νέου έτους - φήμες), τότε ίσως να είχε ακόμα περισσότερα έσοδα.

 

Edit (+ μία κριτική στο game)

Έτσι όπως είναι μέχρι στιγμής το game, εκτός από το campaign, δεν μοιάζει και πολύ με CoD.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...