Εκτός του Raise the Game bundle της AMD το Warcraft III: Reforged

Η AMD αφαίρεσε τον δημοφιλή τίτλο από τη δωρεάν προσφορά 'Raise the Game' που πλαισιώνει τις κάρτες γραφικών της λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

Εναντίων της Blizzard φαίνεται πως έχουν στραφεί εκατοντάδες gamers που έχουν απολαύσει το original Warcraft III που κυκλοφόρησε τη προηγούμενη δεκαετία, καθώς το περιεχόμενο του rework δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών. Η AMD ανανέωσε πριν από μερικές ώρες το Raise the Game bundle της το οποίο περιλαμβάνει μερικά δωρεάν παιχνίδια με την αγορά είτε κάποιου επεξεργαστή Ryzen είτε μιας Radeon κάρτας γραφικών - και μέσα σε αυτό βρίσκαμε μεταξύ άλλων και το Warcraft III: Reforged.

Μόλις σήμερα το εν λόγω παιχνίδι δε φαίνεται στη λίστα των δωρεάν παιχνιδιών που δίνονται, ενώ σημειώνεται ότι αποτελούσε bundle με την entry level RX 5500 XT, την εισαγωγική κάρτα γραφικών της RDNA αρχιτεκτονικής. Την αφαίρεση τη παρατηρήσαμε μετά από reload της σχετικής σελίδας στο site της AMD και η αφαίρεση του τίτλου έγινε άμεσα διακριτή. Τα Resident Evil 3 μαζί με τα Monster Hunter World: Iceborne και Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint δείχνουν ανεπηρέαστα, όπως και η τρίμηνη συνδρομή του Xbox Game Pass για το PC.

Οι λόγοι ενδέχεται να είναι η πρόσφατη δυσαρέσκεια των χρηστών απέναντι στον τίτλο της Blizzard, η οποία ανάρτησε πριν από μερικές ημέρες ένα ευμέγεθες blog post με ως επί το πλείστον απολογητικό χαρακτήρα αναφέροντας τις επόμενες κινήσεις της εταιρίας για τη βελτίωση του περιεχομένου αλλά και κάποιων πολιτικών όπως τους περιορισμούς των refunds, που έγιναν λιγότερο περιοριστικοί τις τελευταίες ώρες επιτρέποντας σε όσους αγόρασαν το παιχνίδι να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

AMD.com

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

amd, blizzard, Raise the Game, game bundle, RX 5500 XT

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...