Δωρεάν το Tomb Raider μεταξύ άλλων για τη περίοδο της καραντίνας

Η Square Enix δίνει εντελώς δωρεάν για πάντα το reboot της σειράς Tomb Raider στο Steam και η προσφορά διαρκεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η περίοδος απομόνωσης λόγω του κορονοιού πρέπει κάπως να περάσει και για να βοηθήσουν τους gamers, μερικά studio έχουν ήδη δώσει αρκετά παιχνίδια εντελώς δωρεάν ενώ άλλοι ανοίγουν τους servers προς όλους για το σαββατοκύριακο σε δημοφιλείς AAA τίτλους (Assassin's Creed, The Division 2) με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Ubisoft όπου αυτές τις ημέρες θα δώσει αρκετά παιχνίδια όπως και trials τα σαββατοκύριακα κρατώντας όλο και περισσότερους σπίτι τους. Επιπλέον στο Steam δίνονται και άλλα δωρεάν παιχνίδια όπως το Headsnatchers, το GOAT OF DUTY και το 'πολύχρωμο' Drawful 2.

Η Square Enix δίνει ήδη το reboot του Tomb Raider δωρεάν μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Steam, ένα παιχνίδι που έχει συλλέξει αρκετά καλές κριτικές ενώ συνοδεύτηκε από το εξίσου καλό Rise of the Tomb Raider στη συνέχεια. Εκτός αυτών άλλες υπηρεσίες όπως το GOG.com δίνουν δωρεάν και για πάντα πάνω από 20 indie τίτλους μέσα από τη πλατφόρμα της ενώ μείνετε συντονισμένοι για αντίστοιχες κινήσει από πολλές ακόμη εταιρίες του χώρου.

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Steam , Ubisoft , Tomb Raider , free games, coronavirus, κορονοιός, Square Enix

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...