NVELO: Η εξαγορά της εταιρείας από την Samsung είναι γεγονός!

Η Samsung Electronics Co. Ltd., η κορυφαία εταιρεία κατασκευής ημιαγωγών όπως μνήμης NAND Flash, ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας NVELO, που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του γνωστού λογισμικού SSD caching, με την ονομασία DataPlex. Η νέα επαγγελματική συμφωνία της Samsung έχει ως σκοπό να ισχυροποιήσει την ήδη εξέχουσα θέση της στην αγορά των SSDs. Το ότι το SSD caching γίνεται όλο και πιο γνωστό τον τελευταίο καιρό στους κύκλους των απλών χρηστών, αποτέλεσε σίγουρα ένα επιπλέον μέσο πίεσης για την Samsung, ώστε να μπορεί στο μέλλον να συνδυάζει τα προϊόντα της με το επιτυχημένο software Dataplex. Δυστυχώς δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα, οι λεπτομέρειες και τα ακριβή ποσά που δαπανήθηκαν για την εξαγορά της NVELO από την Samsung. Η Samsung Electronics Co. Ltd., η κορυφαία εταιρεία κατασκευής ημιαγωγών όπως μνήμης NAND Flash, ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας NVELO, που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του γνωστού λογισμικού SSD caching, με την ονομασία DataPlex. Η νέα επαγγελματική συμφωνία της Samsung έχει ως σκοπό να ισχυροποιήσει την ήδη εξέχουσα θέση της στην αγορά των SSDs. Το ότι το SSD caching γίνεται όλο και πιο γνωστό τον τελευταίο καιρό στους κύκλους των απλών χρηστών, αποτέλεσε σίγουρα ένα επιπλέον μέσο πίεσης για την Samsung, ώστε να μπορεί στο μέλλον να συνδυάζει τα προϊόντα της με το επιτυχημένο software Dataplex. Δυστυχώς δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα, οι λεπτομέρειες και τα ακριβή ποσά που δαπανήθηκαν για την εξαγορά της NVELO από την Samsung.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε με την δήλωση του, ο Executive Vice President του τμήματος Flash product & technology, Device Solutions της Samsung Electronic, Young-Hyun Hun:
"H εξαγορά της NVELO, θα μας δώσει την δυνατότητα να επεκτείνουμε τις λύσεις και τις υπηρεσίες που έχουν σχέση με την τεχνολογία SSD στους πελάτες μας. Οι υπάλληλοι της NVELO μοιράζονται το ίδιο όραμα με μας, το οποίο είναι να οδηγήσουμε την τεχνολογία SSD στο επόμενο επίπεδο, όσο αφορά την απόδοση και την αξιοπιστία της."

Ενώ ο πρόεδρος της NVELO, Jiurong Cheng πρόσθεσε :
" Η εταιρεία περνά σε άλλο επίπεδο, αφού με χαρά εισέρχεται στην οικογένεια της Samsung. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τη Samsung, με σκοπό να δώσουμε στο καταναλωτικό κοινό ακόμα πιο ολοκληρωμένες λύσεις στην κατηγορία των Solid State Drives ."


NVELO: Η εξαγορά της εταιρείας από την Samsung είναι γεγονός!

NVELO: Η εξαγορά της εταιρείας από την Samsung είναι γεγονός!






NVELO Press Release