Βλέψεις για επιστροφή της Point of View σύμφωνα με αναφορές

Η μητρική εταιρία της Point of View αναφέρει πως θα ενδέχεται να επιστρέψει στο μέλλον αναφερόμενη ακριβώς στην αγορά των καρτών γραφικών.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1994 με στόχο τη πώληση διάφορων συσκευών μεταξύ των οποίων και κάρτες γραφικών όπως τη γνωρίσαμε μέχρι και τα τελευταία χρόνια στην αγορά. Κατά τη περασμένη δεκαετία έγινε αρκετά δημοφιλής στον χώρο με τις NVIDIA GeForce GPUs που πωλούνταν στην αγορά της Ευρώπης. Κατά το τέλος της περασμένης δεκαετίας και προς το 2010, ο ανταγωνισμό στον τομέα των καρτών γραφικών αυξήθηκε μιας και ήδη υπήρχαν μεγάλες εταιρίες - add in board που πρόσθεταν επιπλέον χαρακτηριστικά στα reference σχέδια της NVIDIA.

Η Point of View Holding BV που είναι η μητρική εταιρία, έχει υπό την αιγίδα της αρκετά τμήματα σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική και αναφέρεται πως μόνο το Ευρωπαϊκό κομμάτι της κήρυξε πτώχευση. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δε θα δούμε σύντομα νέες κυκλοφορίες στην αγορά των GPUs, όμως η εταιρία ευελπιστεί να επιστρέψει "όταν ο καιρός το απαιτήσει", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO της Point of View. 

 

383.jpg

 

 

Πηγή.

gpus, point of view, NVIDIA GeForce GPUs, bankruptcy

Farkadonitis

Members
2016-11-29T16:16:09Z

Σαν πολλοι δεν την κανουν απο την Ευρωπη...με πτώχευση. 

ανυσηχω μηπως κατι δεν παει καλα..

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...