Τα νέα γραφεία της NVIDIA!

Το τριγωνικό κτίριο της NVIDIA στη Santa Clara της California ετοιμάζεται πυρετωδώς και θα δοθεί στην εταιρία σε περίπου πέντε μήνες σύμφωνα με media που βρέθηκαν εκεί πριν από λίγες ώρες.

Όσοι παρευρέθηκαν στο GTC της NVIDIA τις περασμένες ημέρες (μέχρι και τις 11 του μήνα) είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα νέα headquarters της εταιρίας τα οποία είναι ακόμα υπό κατασκευή, όμως σε τελικό στάδιο. Το τριγωνικό κτίριο θα έχει τη δυνατότητα να στεγάσει περίπου 2500 εργαζόμενους και το σημαντικότερο είναι πως ανάμεσά τους δε θα είναι ο CEO, Jen Hsung Huang αφού μετακινείται όπως λέει αρκετά συχνά. Όπως και να' χει στο σύμπλεγμα γραφείων που ετοιμάζει θα σχεδιάζονται όλες οι νέες υλοποιήσεις της NVIDIA στον χώρο των γραφικών και όχι μόνο για τα επόμενα χρόνια.

Η αισθητική θυμίζει έντονα τα... coolers των πιο πρόσφατων Founders Edition καρτών γραφικών, κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει το σήμα κατατεθέν της NVIDIA για τα επόμενα χρόνια. Η κωδική ονομασία του κτιρίου είναι Endeavor και πολλά μέσα όπως το Ιαπωνικό 4Gamer βρέθηκε εκεί φωτογραφίζοντας ορισμένες πτυχές του εσωτερικού.

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, ceo, headquarters, santa clara

venisk

Members
2017-05-10T12:27:26Z

Δεν είναι όμως τόσο ωραία όσο θα είναι τα γραφεία της amd το 2043...

 

 

:hehe:

MetallicGR

Members
2017-05-10T12:58:21Z

giphy.gif

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...