Η Sony έχει πουλήσει 60 εκατομμύρια PS4!

Ένας αριθμός που κάνει αρκετούς να τρίβουν τα μάτια τους, δείχνοντας την ισχύ που έχει η κονσόλα στον χάρτη της αγοράς του gaming.

Στο press conference της Sony στην E3, η εταιρία ανέφερε εκτός από μερικά νέα παιχνίδια, συν πολλά που είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν και μερικούς αριθμούς για τις πωλήσεις του PlayStation 4. Η κονσόλα δείχνει να κινείται με αρκετά ικανοποιητικούς ρυθμούς για την εταιρία, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε πως ξεπέρασε τα 60 εκατομμύρια μονάδες στον κόσμο, αγγίζοντας πρακτικά τα 60.4 εκ. από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Η επιτυχία έγκειται σε πολλούς παράγοντες, με βασική την ύπαρξη των exclusive παιχνιδιών, της υποστήριξης με νέα features καθώς και το PSVR, μια εναλλακτική εμπειρία χρήσης σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, του γνωστού μας VR. Ακόμη ένας λόγος για την επιτυχία σύμφωνα με πολλούς είναι και οι αυξημένες επιδόσεις που έχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό ακόμη και σε ίδιους τίτλους, κυρίως όσον αφορά το ελαφρώς πιο ισχυρό hardware.

Εκτός από τις πωλήσεις των κονσολών, η Sony αποκάλυψε πως οι πωλήσεις παιχνιδιών, τόσο στη λιανική όσο και ψηφιακά ξεπερνούν τα 478 εκατομμύρια, ένας αρκετά εντυπωσιακός αριθμός.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, sony, playstation 4, sales

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...

HwBox - PC Hardware Enthusiasts

HwBox | PC Hardware Enthusiasts | Copyright © 2020