Επένδυση $18 δις. της Samsung στα mobile Chips

Το Reuters αναφέρει πως η Κορεάτικη Samsung θα επενδύσει το αξιοσέβαστο ποσό των $18.6 δις σε chips και τεχνολογίες που θα εφαρμοστούν στον κόσμο του mobile στον οποίο παρατηρείται ραγδαία αύξηση.

Η Samsung έχει ήδη την τεχνογνωσία για να φτιάξει κορυφαίας ποιότητας οθόνες, memory chips μερικά από τα οποία τα συναντάμε και στο consumer PC hardware αλλά και επεξεργαστές, έχοντας μάλιστα δική της ομάδα σχεδίασης αλλά και κατασκευής των συγκεκριμένων chip. Με όλα αυτά είναι λογικό η εταιρία να διαθέτει και αρκετά μεγάλα κεφάλαια που θα τη βοηθήσουν να εξελιχθεί επενδύοντας χρήματα για την εξέλιξή της.

Σύμφωνα με πηγές η Samsung θα διαθέσει το ποσό των $18.6 δις για την ανάπτυξη SoC, OLED οθονών, Memory chip ανάμεσά τους και NAND Flash μιας και η ζήτηση είναι αυξημένη τα τελευταία χρόνια. Για το πρώτο τρίμηνο του 2017, από όλα τα memory chips που κυκλοφορούν το 40.4% ήταν κατασκευής της Samsung, ένα υψηλό ποσοστό δεδομένου ότι δεν είναι η μόνη στον χώρο. Ακόμη, οι OLED οθόνες που σίγουρα αποτελούν μια νέα αγορά για πολλούς κατασκευαστές αναμένεται να αυξηθεί, ενώ η Apple ήδη με το φημολογούμενο iPhone 8 έχει "κλείσει" περί τα 70 εκατομμύρια panel από την Κορεάτικη εταιρία.


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, oled, economy, soc, 18 billion

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...