Πιθανή εξαγορά της Corsair στον ορίζοντα

Ιδιωτικός επενδυτικός οίκος φαίνεται πως παίζει τον ρόλο του μεσάζοντα στο deal που όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμο να κλείσει.

Το Reuters που μεταδίδει τα νέα αναφέρεται στην EagleTree Capital που έχει στόχο να εξαγοράσει την δημοφιλή εταιρία σχεδίασης και κατασκευής κουτιών, περιφερειακών και συστημάτων ψύξης Corsair. Σύμφωνα με τη πηγή, η Corsair αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εταιρίες του χώρου από επενδυτικής άποψης κυρίως επειδή βρίσκεται συνδεδεμένη με το διεθνές δίκτυο των eSports με ένα πλήρες portfolio gaming περιφερειακών.

Λόγω της Gaming αγοράς που συνεχώς αυξάνεται, ο επενδυτικός οίκος είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι και 500 εκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά της Corsair, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που μιλούν στο Reuters, αριθμός όμως που ενδέχεται να μειωθεί. Η EagleTree Capital αξίζει να αναφερθεί πως καλύπτεται από την Goldman Sachs και μερικές άλλες επενδυτικές εταιρίες. Τέλος, κανείς δε μπορεί να προβλέψει το μέλλον της εταιρίας μετά από μια τέτοια εξαγορά σε βάθος χρόνου, όμως όπως όλα δείχνουν η Corsair, όντας μια αναγνωρισμένη μάρκα, δε πρόκειται να χαθεί από την αγορά.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, corsair, eSports , buyout'

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...