Το Bitcoin έφτασε τις $15.000 και το Steam το σταματά!

Η μορφή cryptocurrency που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ έφτασε τις $15.000 στιγμιαία, ένα ακόμα stretch σε νέα ύψη, ενώ παράλληλα λόγω της αστάθειάς του, η Valve σταματά να δέχεται πληρωμές.

Τον τελευταίο χρόνο το Bitcoin βρίσκεται στην επικαιρότητα όχι λόγω της διαφοροποίησής του από τα κοινά νομίσματα, αλλά από τα ρεκόρ τιμής που σπάει ακατάπαυστα. Η αρχή έγινε τον Σεπτέμβριο όπου και είδαμε το Bitcoin να ξεπερνά τις $3.500 ενώ πριν από λίγες ώρες ξεπέρασε για λίγο και τις $15.000 θέτοντας νέο ρεκόρ στην ιστορία του. Αξίζει να σημειωθεί πως στις αρχές του έτους το Bitcoin έπαιζε κοντά στα $800 σε μεγάλα ανταλλακτήρια, οπότε έχουμε μια εικόνα για την επιτυχία του cryptocurrency στο παρόν οικονομικό σύστημα.

Παρά το γεγονός ότι αρκετοί κερδίζουν από τη συγκεκριμένη αγορά - και άλλοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση σκεπτόμενοι πως έχουν αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια με το ένα τέταρτο ενός Bitcoin - το εικονικό νόμισμα παραμένει ασταθές και για αυτόν τον λόγο η Valve σταματά την χρήση του από την υπηρεσία Steam. Η υπηρεσία αναφέρει πως οι τιμές των παιχνιδιών που δίνονταν μέσω Bitcoin ήταν αρκετά υψηλές ενώ αντίστοιχα υψηλά είναι και τα έξοδα της συναλλαγής που ανά περιπτώσεις φτάνει και τα $20, σε αντίθεση με τα μόλις $0.20 όταν πρωτοξεκίνησε η υπηρεσία. Όσον αφορά την τιμή του Bitcoin αυτή καθ' αυτή, οι έμπειροι της αγοράς δε μπορούν να δώσουν κάποια λογική εξήγηση, όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε την έκβαση του στο τέλος.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Valve , Steam , bitcoin, cryptocurrency

Farkadonitis

Members
2017-12-07T14:38:24Z

ο τελευταιος να μην ξεχασει να κλεισει το φως και την πορτα....

Χαζεψε ντιπ...

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...