5.9 εκ. PS4 πουλήθηκαν από την Sony στις γιορτές

Η Sony αναφέρθηκε στις πωλήσεις που έκανε η κονσόλα της, το PlayStation 4 στην περίοδο των γιορτών και τα νούμερα εντυπωσιάζουν.

Οι γιορτές πέρασαν και η Sony μοιράζεται με το κοινό τις πωλήσεις που έκανε η κονσόλα της την περίοδο των γιορτών. Πιο ειδικά, η Sony πούλησε όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου 5.9 εκατομμύρια κονσόλες την περίοδο των γιορτών του 2017 αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό στα 73,6 εκατομμύρια από την αρχική κυκλοφορία του.

Μάλιστα υπάρχουν αριθμοί και για τα παιχνίδια που πωλήθηκαν την περίοδο των γιορτών και ο αριθμός ξεπερνάει τα 55.9 εκατομμύρια συμπεριλαμβανομένων των retail αλλά και των ψηφιακών αντιτύπων. Και πάλι η Sony αναφέρεται στα συνολικά αντίτυπα των παιχνιδιών που έχει πουλήσει στην αγορά, επισημαίνοντας πως ο αριθμός φτάνει τα 645 εκατομμύρια, όπως καταγράφηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2017!

Το PlayStation 4 είναι αυτή τη στιγμή η δεύτερη πιο επιτυχημένη κονσόλα της Sony μετά το PlayStation 2 με το δεύτερο να έχει ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια μονάδες στην αγορά όπως είχε καταγραφεί το 2012.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

sony, playstation 4, sales, games, holiday 2017

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...