Επενδυτές εγκαταλείπουν το Libra Currency του Facebook

Μέσα στο έτος το Facebook ανακοίνωσε το κρυπτονόμισμα Libra με στόχο να γίνει το μεγαλύτερο εικονικό πάντα νόμισμα του χώρου.

Έχοντας την ίδια βάση με τα υπόλοιπα γνωστά όπως το Bitcoin και το Ethereum, το Libra αξιοποιεί τη δική του blockchain για άμεσες συναλλαγές χωρίς επιπλέον χρέωση ενώ το σημαντικότερο είναι πως θεωρείται 'stablecoin', δηλαδή κρυπτονόμισμα που παραμένει προσκολλημένο σε κάποιο που έχει καθιερωθεί, όπως το δολάριο και πιο πρόσφατα το Ευρώ.

Με αυτό κατά νου, το Libra θα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις, πολλές από αυτές νομικές ούτως ώστε να γίνει δυνατή η κυκλοφορία του, κάτι που είχε προγραμματιστεί για το 2020, ωστόσο οι εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων μάλλον κάνουν πιο δύσκολο το έργο του Mark Zuckerberg. Μεγάλοι επενδυτές του project εγκαταλείπουν το Libra και κάποιοι από αυτούς είναι το PayPal, το eBay και πιο πρόσφατα η Mastercard αλλά και η Visa που βρίσκονταν ανάμεσα στους ισχυρούς υποστηρικτές της κίνησης, κάνοντας έτσι άγνωστο το μέλλον του νομίσματος.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

facebook, eBay, cryptocurrency , 2020, Libra, paypal, mastercard, visa, abandon

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...

HwBox - PC Hardware Enthusiasts

HwBox | PC Hardware Enthusiasts | Copyright © 2020