Η Dell δε θα πετύχει τους στόχους της φέτος λόγω της Intel

Η εταιρία βγαίνει στο προσκήνιο λέγοντας πως η Intel θα είναι η αιτία που δε θα πετύχει τους αναμενόμενους στόχους της για το 2019.

Το Reuters μεταδίδει σήμερα μια ιδιαίτερη είδηση από έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές PC του κόσμου, την Dell. Η εταιρία δείχνει να 'τα βάζει' με την Intel και ο Jeffrey Clarke, διευθυντής το εκτελεστικό κομμάτι της εταιρίας μίλησε ανοικτά για το ζήτημα της μικρής διαθεσιμότητας της 'μπλε' εταιρίας, πράγμα που έρχεται να επηρεάσει τον ρυθμό που κατασκευάζονται τα PC της Dell.

Η Intel βρίσκεται σε μεγάλη πίεση το τελευταίο διάστημα και μια από τις πρόσφατες κινήσεις για καθησυχασμό του πλήθους ήταν το απολογητικό γράμμα προς τους συνεργάτες της, στο οποίο αναφέρει τις δυσκολίες που έχει η παραγωγή των 10nm και των προϊόντων που θα βασίζονταν σε αυτή τη λιθογραφία, τα οποία ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει στους αριθμούς που ευελπιστούσε. Ως εκ τούτου ο COO της Dell Jeffrey Clarke δήλωσε πως η έλλειψη αυτή έχει επηρεάσει τα έσοδα της εταιρίας τα τελευταία τρίμηνα, πράγμα που αναμένεται να συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

dell, intel, Jeffrey Clarke

STORM1978

HWBoxed Overclocker
2019-11-28T20:02:17Z

Άρχισαν τα παρατράγουδα...

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...