Η AMD παρουσίασε μεγάλα έσοδα το 2019

Σειρά της AMD να παρουσιάσει τα οικονομικά στοιχεία της για το έτος 2019 και τα αποτελέσματα είναι άκρως θετικά.

Η εταιρία συμπλήρωσε το 2019 50 χρόνια λειτουργίας και τα οικονομικά αποτελέσματα για αυτό το έτος ήταν αρκετά θετικά όπως επεσήμαναν οι αριθμοί, που πέρα από το διοικητικό συμβούλιο αφορά εμμέσως και τους τελικούς χρήστες που απολαμβάνουν τα προϊόντα της. Κοιτάζοντας το τέταρτο τρίμηνο του έτους η AMD σημείωσε σημαντική αύξηση λόγω των πωλήσεων που χαίρουν οι κάρτες γραφικών Radeon καθώς και η τρίτη γενιά επεξεργαστών Ryzen ενώ όπως σημειώνει η εταιρία οι πωλήσεις οδήγησαν και στη μείωση του χρέους της στο μισό βοηθώντας έτσι περισσότερο στην αποπληρωμή του.

Το τμήμα των επεξεργαστών και καρτών γραφικών της AMD συγκέντρωσε αυτό το τρίμηνο 1,66 δις δολάρια από 986 εκ. δολάρια το ίδιο τρίμηνο του 2018 δείχνοντας έτσι τη προτίμηση του κόσμου στις νέες τεχνολογίες που έφεραν στο προσκήνιο οι νεότερες κυκλοφορίες της, ενώ αφήνεται να εννοηθεί, από τις περαιτέρω υποσχέσεις της εταιρίας ότι το σερί θα συνεχιστεί και φέτος όσο περιμένουμε τη τέταρτη γενιά Ryzen μαζί με ένα ανανεωμένο lineup των Navi GPU και την είσοδο των πρώτων καρτών γραφικών βασισμένων στην αρχιτεκτονική RDNA.

Στα σημαντικότερα quotes βάζουμε και αυτό της CEO, Lisa Su που αναφέρεται μεταξύ άλλων στο τι θα ακολουθήσει μέσα στο 2020:


You should expect that those will be refreshed in 2020 and will have next generation RDNA architecture that will be part of our 2020 lineup. So we are pretty excited about that and we will talk more about that at our Financial Analyst Day. And on the data center GPU side, you should also expect that we will have some new products in the second half of this year.

AMD.com

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

amd, radeon, hardware, economy, ryzen, financial, 2019, RDNA 2, ceo Lisa Su

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...