Η Intel αλλάζει λογότυπο

Μετά από αρκετά χρόνια η Intel αποφάσισε να αλλάξει το λογότυπο που έγινε σήμα κατατεθέν, επαναφέροντας μια πιο ρετρό εκδοχή του. 

 

Κατά την αποκάλυψη νέων προϊόντων στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, η Intel πραγματοποιεί ένα 'άλμα στο μέλλον', αλλάζοντας αρκετά πράγματα στο εσωτερικό της εταιρίας και το πιο εμφανές για τους λιγότερο παρατηρητικούς είναι το λογότυπο. Η Karen Walker, αντιπρόεδρος και διευθύντρια του marketing τμήματος της Intel είπε πως είναι "[η Intel] είναι αρκετά διαφορετική από ότι πριν από 5 χρόνια, κυνηγώντας άλλες ανερχόμενες αγορές όπως του AI, του 5G, σε έναν κόσμο που τροφοδοτείται κυρίως από τα δεδομένα."

Πέρα από την αναδιάταξη του προσωπικού της, που ξεκίνησε πριν από αρκετές εβδομάδες, η Intel αποφάσισε να κάνει πιο μοντέρνο το λογότυπό της, με πιο απλές και κατανοητές γραμμές, νέα γραμματοσειρά με στόχο να δημιουργήσουν γερές βάσεις για το μέλλον. Επιπλέον το γνωστό jingle των 5 νοτών που ακούγεται σε διαφημιστικά σποτάκια και trailers θα αλλάξει, με την Intel να θέλει να το φέρει και αυτό στην μοντέρνα εποχή, μιας και ήδη μετράει πάνω από 20 χρόνια επιβεβαιώνοντας την επιτυχία του. Η ανακοίνωση συνεχίζει μιλώντας για το κλασικό μπλε χρώμα που χαρακτηρίζει την εταιρία. Σε αυτό αναμένεται να προστεθούν νέες αποχρώσεις, μια πιο διευρυμένη χρωματική παλέτα για χρήση σε διάφορες περιστάσεις.

Βασικότερο κίνητρο για αυτές τις εικαστικές αλλαγές, αφήνεται να εννοηθεί πως είναι οι "ασυνήθιστες προκλήσεις των ημερών, τις οποίες δεν έχουμε δει ξανά στο παρελθόν", εκεί όπου αναφέρθηκαν τόσο η κλιματική αλλαγή όσο και η επίδραση του πρόσφατου κορονοιού, πράγματα που έδειξαν να επηρεάζουν περισσότερο την εν λόγω απόφαση της Intel. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανακοίνωση στο link της πηγής. 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

intel, logo change, branding change, intel rebrand 2020

FeelsBadMan

Members
2020-09-08T19:00:54Z

Η μόνη θετική αλλαγή που έχει κάνει σαν εταιρία. Τώρα να δουμε και πιο ανταγωνιστικά προιόντα ; Ε Ιντελ ;

 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...