LG Full-HD 23" 3D LCD panel

Η LG Display Co., Ltd., καινοτόμος ηγέτης στις οθόνες τεχνολογίας thin-film transistor liquid crystal display (TFT-LCD), ανακοίνωσε σήμερα ότι η διαδικασία παραγωγής της Full-HD 23" 3D LCD οθόνης ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το πολυπόθητο project της LG, από τις φωτογραφίες και μόνο προϊδεάζει για κάτι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό. 3D LCD panel, βελτιωμένη φωτεινότητα (έως και δύο φορές παραπάνω σε σχέση με τις συνηθισμένες οθόνες), λεπτότητα και κομψότητα είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Η LG Display Co., Ltd., καινοτόμος ηγέτης στις οθόνες τεχνολογίας thin-film transistor liquid crystal display (TFT-LCD), ανακοίνωσε σήμερα ότι η διαδικασία παραγωγής της Full-HD 23" 3D LCD οθόνης ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το πολυπόθητο project της LG, από τις φωτογραφίες και μόνο προϊδεάζει για κάτι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό. 3D LCD panel, βελτιωμένη φωτεινότητα (έως και δύο φορές παραπάνω σε σχέση με τις συνηθισμένες οθόνες), λεπτότητα και κομψότητα είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Η εταιρεία μπορεί να είναι περήφανη για το επίτευγμά της, αφού πρόκειται για την παγκοσμίως πρώτη οθόνη με τόσο μεγάλη φωτεινότητα. Κανένα συμβατικό 3D LCD panel δεν μπορεί να σταθεί δίπλα της, καμία άλλη οθόνη δεν δύναται να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ενός υποψήφιου αγοραστή καλύτερα από την συγκεκριμένη.

Μέχρι στιγμής στην αγορά των 3D LCDs οι εταιρείες ενσωμάτωναν τεχνολογίες time-sequential προκειμένουν το αριστερό και το δεξί μάτι να βλέπουν διαφορετικές εικόνες. Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να κάνουν τις εικόνες τρισδιάστατες για το ανθρώπινο μάτι. Οι τεχνολογίες αυτές όμως συνήθως ενσωματώνονταν είτε έξω από το panel είτε μέσα στα viewing glasses. Σε αυτό ακριβώς το σημείο διαπιστώσαμε ότι η LG έκανε την διαφορά. Κατάφερε να ενσωματώσει το μεγαλύτερο ποσοστό 3D τεχνολογιών απευθείας μέσα στο panel, πράγμα που βοήθησε στο να ξεπεραστούν οι προηγούμενες τεχνικές δυσκολίες και να αυξηθεί η φωτεινότητα.

Το 3D Viewing επιτυγχάνεται με γυαλιά polarized χαμηλού κόστους, σε αντίθεση με τα συμβατικά 3D LCD panels που τις περισσότερες φορές απαιτούν ειδικά γυαλιά, αυξάνοντας το κόστος.

Εδώ μπορείτε να δείτε και ένα video στο οποίο παρουσιάζονται οι δυνατότητες της συγκεκριμένης οθόνης.






Διαβάστε περισσότερα εδώ ...