[!Jaw Breaking!] Curved οθόνη Nec 43" - έτοιμη για shipping στα 8000? !

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε την μασέλα σας σε extreme συνθήκες; Και όλα αυτά χάρην στην Nec, ε; Για να δούμε λοιπόν. Όσοι είναι extreme gamers και έχουν 8000? να διαθέσουν για την αγορά μίας οθόνης, θα χαρούν ιδιαίτερα, μιας και η NEC έκανε το όνειρό τους πραγματικότητα. Οι υπόλοιποι καλά θα κάνετε να διαβάσετε την είδηση μήπως και κερδίσετε το Τζόκερ, ή τουλάχιστον ρίξτε μια ματιά στις Jaw Breaking φωτογραφίες ! Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε την μασέλα σας σε extreme συνθήκες; Και όλα αυτά χάρην στην Nec, ε; Για να δούμε λοιπόν. Όσοι είναι extreme gamers και έχουν 8000? να διαθέσουν για την αγορά μίας οθόνης, θα χαρούν ιδιαίτερα, μιας και η NEC έκανε το όνειρό τους πραγματικότητα. Οι υπόλοιποι καλά θα κάνετε να διαβάσετε την είδηση μήπως και κερδίσετε το Τζόκερ, ή τουλάχιστον ρίξτε μια ματιά στις Jaw Breaking φωτογραφίες !

Χρόνος απόκρισης μικρότερος από 0.02ms, μέγιστη ανάλυση στα 2880 x 900 pixels, φωτεινότητα 200 cd/m² και αντίθεση 10.000:1. Το εύρος χρωματικών αποχρώσεων που δύναται να "πιάσει" η οθόνη είναι τρομακτικό υψηλό, 100% coverage στο πρωτόκολο sRGB και 99,3% coverage στο Adobe RGB. Όσον αφορά την συνδεσιμότητα προσφέρει θύρες DVI, HDMI 1.3 και USB.

"Η NEC CRV43 curved display προσφέρει απλόχερα μία ανεπανάληπτη εμπειρία, που μπορεί να εντυπωσιάσει οποιονδήποτε χρήστη", είπε ο Keith Yanke, Διευθυντής του Τμήματος Product Marketing της NEC Display Solutions. "Ο ασύλληπτα γρήγορος χρόνος απόκρισής της βρίσκεται εδώ, κάνοντας την δουλειά σας τόσο βολική όσο δεν φαντάζεστε, συνάμα αυξάνοντας την παραγωγικότητά σας. Απολαύστε κάτι το εντελώς διαφορετικό, χωρίς τα ψεγάδια που εντοπίζονταν μέχρι στιγμής σε παρόμοιες οθόνες.

Σύμφωνα με την NEC, η CRV43 έρχεται με τρία χρόνια εγγύησης, στην τιμή των $7.999 !











Διαβάστε περισσότερα εδώ ...