H LG σκοπεύει να ξεκινήσει μαζική παραγωγή OLED TVs το 2012

Παρόλο που η LG φαινομενικά απλά ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στην κατασκευή LCD οθονών όγδοης γενιάς, γνωρίζει πολύ καλά προς τα πού ακριβώς τείνει η βιομηχανία και επενδύει σεβαστά ποσά χρημάτων στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης (Research & Development - R&D). Μία μόνο λέξη: OLED - Organic Light Emitting Diode. Παρόλο που η LG φαινομενικά απλά ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στην κατασκευή LCD οθονών όγδοης γενιάς, γνωρίζει πολύ καλά προς τα πού ακριβώς τείνει η βιομηχανία και επενδύει σεβαστά ποσά χρημάτων στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης (Research & Development - R&D). Μία μόνο λέξη: OLED - Organic Light Emitting Diode.

Όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της LG, η εταιρεία ετοιμάζεται να ξεκινήσει μαζική παραγωγή 32" OLED τηλεοράσεων μες στο 2012. Ενώ αρχικά είχαμε ακούσει κάτι για τέλος του 2011, δυστυχώς η LG θεώρησε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο στο στάδιο του R&D έτσι ώστε το αποτέλεσμα να την δικαιώσει πλήρως. Την ίδια στιγμή οι κύριοι αντίπαλοί της, Samsung & Sony, έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα ετοιμάσουν τις πρώτες OLED τηλεοράσεις αρκετά νωρίτερα από την LG.

Νομίζουμε ότι η πολιτική που ακολουθεί η LG είναι και η πιο σωστή/μετριασμένη, μιας και περιμένει να τα "δώσει όλα" όταν πλέον έχουν κατασκευαστεί οι πρώτες OLED οθόνες, όπου οι διάφοροι μέθοδοι κατασκευής και τα γενικότερα κόστη θα έχουν βελτιωθεί δραματικά. Εκτός όμως από τα παραπάνω, η LG έχει ακόμα ένα λόγο να χαίρετε, μιας και τα αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου του 2009 έδειξαν ότι επιτέλους επέστρεψε στα κέρδη: $230 εκατομμύρια δολάρια καθαρό κέρδος ... μια χαρά δηλαδή ;)







[COLOR=DarkRed]Διαβάστε περισσότερα εδώ ...
[/COLOR]