Νέα οθόνη από την EVGA, ετοιμαστείτε για την InterView 1700 !

Κατά καιρούς δεν είναι λίγα τα άτομα που έδειξαν απερίγραπτο ενθουσιασμό για την τρέχουσα μόδα, η οποία επιβάλλει κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται σε ένα συγκεκριμένο τομέα της τεχνολογίας, να παράγει και προϊόντα που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς τομείς. Κατά καιρούς δεν είναι λίγα τα άτομα που έδειξαν απερίγραπτο ενθουσιασμό για την τρέχουσα μόδα, η οποία επιβάλλει κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται σε ένα συγκεκριμένο τομέα της τεχνολογίας, να παράγει και προϊόντα που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς τομείς.

Για παράδειγμα η MSI που ξεκίνησε με μητρικές κάρτες και επεκτάθηκε δυναμικά στις κάρτες γραφικών αποκτώντας το δικό της κοινό, η Mushkin που ενώ αρχικά παρήγαγε μόνο μνήμες, πλέον θα βρείτε και Mushkin κάρτες γραφικών ή τροφοδοτικά και η OCZ που από μνήμες, πήγε και σε τροφοδοτικά. Η EVGA λοιπόν αισθάνθηκε μοναξιά, οπότε πήρε την μεγάλη απόφαση να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε ένα ακόμα επικερδή (αλλά πυκνοκατοικημένο) τομέα, τις οθόνες υπολογιστών.

Η InterView 1700 είναι μία οθόνη με διπλό panel, στο οποίο βρίσκονται τοποθετημένες δύο LCD οθόνες, μία απ'την μία πλευρά και μία απ'την άλλη. Τα δύο panels υποστηρίζονται από ένα κεντρικό frame που τους δίνει τη δυνατότητα να περιστρέφονται (κάθε μία ξεχωριστά) κατά 180 μοίρες και να "διπλώνουν" κατά 90 μοίρες. Ως συνέπεια του προηγουμένου ο "θεατής" μπορεί να προσαρμόζει τις οθόνες στα μέτρα του, για να κάνει την δουλειά του εύκολα και βολικά. Αυτό που μας εντυπωσίασε δε ακόμα περισσότερο ήταν η φανταστική δυνατότητα του κεντρικού frame να κάνει καμπή 180 μοιρών !

Οι οθόνες είναι 17" με native ανάλυση @ 1440 x 900, χρόνο απόκρισης ίσο με 8ms και στατικό contrast ratio που ανέρχεται στα 500:1. Στο κεντρικό frame έχει τοποθετηθεί και μία built-in web-cam ανάλυσης 1.3 Megapixels. Για να λειτουργήσει επιτυχώς το παραπάνω setup χρησιμοποιεί dual-link DVI & HDMI. Με τιμή που αγγίζει τα $650, η EVGA InterView 1700 στοχεύει το καταναλωτικό κοινό των οικονομικών αναλυτών, των λογιστών και γενικότερα διαφόρων επαγγελματιών.


EVGA InterView 1700

EVGA InterView 1700

EVGA InterView 1700

EVGA InterView 1700

Διαβάστε περισσότερα εδώ ...