Dell UltraSharp U2410 itʼs On!

Στην αγορά οθόνης για τον υπολογιστή πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την τελική επιλογή μας, και ένας από αυτούς είναι η χρήση για την οποία προορίζεται. Στη περίπτωση μας, εάν θέλετε τρομερή πιστότητα χρωμάτων, σταθερή εικόνα για τον επαγγελματικό σας χώρο, τότε η Dell σας προσφέρει την UltraSharp U2410. Η νέα οθόνη 24 ιντσών μόλις πέρασε τον ωκεανό και είναι πλέον διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες και σύντομα και στην Ευρώπη. Στην αγορά οθόνης για τον υπολογιστή πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την τελική επιλογή μας, και ένας από αυτούς είναι η χρήση για την οποία προορίζεται. Στη περίπτωση μας, εάν θέλετε τρομερή πιστότητα χρωμάτων, σταθερή εικόνα για τον επαγγελματικό σας χώρο, τότε η Dell σας προσφέρει την UltraSharp U2410. Η νέα οθόνη 24 ιντσών μόλις πέρασε τον ωκεανό και είναι πλέον διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες και σύντομα και στην Ευρώπη.

Στα πλεονεκτήματα της αξίζει να καταγράψετε πως βασίζεται σε IPS panel και μπορεί να αποδώσει το 96% από την γκάμα χρωμάτων της Adobe RGB και το 100% του sRGB. Διαθέτει native ανάλυση στα 1920x1200 pixels, 6 ms απόκριση και μέγιστη φωτεινότητα στα 400 cd/m2. Η αντίθεση της κυμαίνεται στα 1000:1, ενώ η δυναμική αντίθεση φτάνει τα 80000:1.

Η U2410 διαθέτει τέσσερις υποδοχές USB 2.0, καθώς και πολλές επιλογές για σύνδεση με τον υπολογιστή, όπως D-Sub, DVI, HDMI και DisplayPort. Θα γίνει διαθέσιμη στην αγορά σύντομα και πρόκειται να προσφέρεται προς $599, παρέα με τρία χρόνια εγγύηση.



Dell UltraSharp U2410