Η Philips ανακοινώνει την νέα οθόνη της με οικολογική συνείδηση!

Κάθε μέρα ξοδεύουμε αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μας, ωστόσο τυχαίνουν στιγμές, μικρότερες ή μεγαλύτερες, κατά τις οποίες απλά την αφήνουμε ανοιχτή δίχως να την παρακολουθούμε. Εάν έχετε οικολογική συνείδηση δεν θα σας ενδιέφερε η οθόνη να καταναλώνει λιγότερο ρεύμα κατά τη διάρκεια της απουσίας σας; Αν συμφωνείτε με αυτή τη λογική, τότε η Philips έχει τη λύση για σας με τη νέα widescreen LCD 225P1ES. Κάθε μέρα ξοδεύουμε αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μας, ωστόσο τυχαίνουν στιγμές, μικρότερες ή μεγαλύτερες, κατά τις οποίες απλά την αφήνουμε ανοιχτή δίχως να την παρακολουθούμε. Εάν έχετε οικολογική συνείδηση δεν θα σας ενδιέφερε η οθόνη να καταναλώνει λιγότερο ρεύμα κατά τη διάρκεια της απουσίας σας; Αν συμφωνείτε με αυτή τη λογική, τότε η Philips έχει τη λύση για σας με τη νέα widescreen LCD 225P1ES.

Χάρις στην τεχνολογία που έχει αναπτύξει, το PowerSensor, η οθόνη είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται εάν βρίσκεστε μπροστά της και κάνετε κάποια εργασία, και μπορεί να μειώσει την αντίθεση και την φωτεινότητα σε περίπτωση απουσίας σας, αλλά μόνο μέχρι να επιστρέψετε! Χάρις αυτής της κατάστασης, είναι δυνατόν να μειώσετε την κατανάλωση της μέχρι και 70%, πράγματα εντυπωσιακό, μιας και αρκετοί από εμάς κάνουν μεγάλες “απουσίες”.

Επιπρόσθετα, η 225P1ES μπορεί να τοποθετηθεί σε οριζόντια και κάθετη διάταξη, χάρις στο ειδικό βραχίονα που διαθέτει, υποστηρίζει ανάλυση 1650x1080, έχει 5 ms χρόνο απόκρισης , φωτεινότητα που φτάνει τα 250 cd/m2 και αντίθεση 1000:1 ή δυναμικά 25.000:1. Περαιτέρω διαθέτει υποδοχές DVI και D-Sub, ενσωματωμένα δυο ηχεία ισχύος 1.5 Watt και θύρες USB και όλα αυτά προς 229? πριν του φόρους. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σχετικά άμεσα, οπότε μην διστάσετε να την αναζητήσετε.


Philips 225P1ES with Power Sensor