Matrox: Multiple Graphics eXpansion Module - 4 ή 6 οθόνες σε μία GPU!

Η Matrox Graphics Inc., ηγετικός κατασκευαστής της βιομηχανίας ηλεκτρονικών υπολογιστών που ειδικεύεται σε graphics solutions, ανακοίνωσε πρόσφατα τα multiple DualHead2Go και TripleHead2Go Graphics eXpansion Modules (GXM). Ο βασικός σκοπός που δημιουργήθηκαν είναι η υποστήριξη τεσσάρων έως και έξι οθονών από ένα μόνο σύστημα. Πώς όμως λειτουργούν; Συνδέετε ένα δεύτερο GXM στο secondary output μιας συμβατής dual monitor κάρτας γραφικών, οπότε δύο DualHead2Go GXMs τροφοδοτούν μέχρι και τέσσερα outputs σε 2x2 ή 4x1 modes. Από την άλλη τα TripleHead2Go units δύναται να συνδυαστούν, με αποτέλεσμα να παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης έως και έξι οθονών σε 3x2 ή 6x1 setups. Η Matrox Graphics Inc., ηγετικός κατασκευαστής της βιομηχανίας ηλεκτρονικών υπολογιστών που ειδικεύεται σε graphics solutions, ανακοίνωσε πρόσφατα τα multiple DualHead2Go και TripleHead2Go Graphics eXpansion Modules (GXM). Ο βασικός σκοπός που δημιουργήθηκαν είναι η υποστήριξη τεσσάρων έως και έξι οθονών από ένα μόνο σύστημα. Πώς όμως λειτουργούν; Συνδέετε ένα δεύτερο GXM στο secondary output μιας συμβατής dual monitor κάρτας γραφικών, οπότε δύο DualHead2Go GXMs τροφοδοτούν μέχρι και τέσσερα outputs σε 2x2 ή 4x1 modes. Από την άλλη τα TripleHead2Go units δύναται να συνδυαστούν, με αποτέλεσμα να παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης έως και έξι οθονών σε 3x2 ή 6x1 setups.

"Με το multi-GXM support αυξάνονται δραματικά οι δυνατότητες του χρήστη, αφού το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνδέσει τα GXMs εξωτερικά στο personal computer ή workstation του", δήλωσε ο Ron Berty, Business Developement Manager στην Matrox Graphics. "Οι επαγγελματίες για παράδειγμα, έχουν πλέον την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν εύκολα και βολικά έως και τέσσερα ή έξι monitors στον χώρο εργασίας τους, για να τρέξουν επιπρόσθετες εφαρμογές σε real-time viewing. Επιπροσθέτως, οι AV specialists μπορούν να κάνουν μια παρουσίαση πολύ πιο ευέλικτη, επωφελούμενοι από τον φυσικό συγχρονισμό όλων των οθονών από μία μόλις κάρτα γραφικών."

Τα Matrox Graphics eXpansion Modules είναι διαθέσιμα για αγορά είτε από διάφορους πιστοποιημένους resellers παγκοσμίως είτε κατευθείαν από το ShopMatrox.com. Ακολουθούν τα ακριβή μοντέλα και part numbers:



  • Matrox DualHead2Go Analog Edition - Part number: D2G-A2A-IF
  • Matrox DualHead2Go Digital Edition - Part number: D2G-A2D-IF
  • Matrox DualHead2Go DP Edition - Part number: D2G-DP-IF
  • Matrox TripleHead2Go Digital Edition - Part number: T2G-D3D-IF
  • Matrox TripleHead2Go DP Edition - Part number: T2G-DP-IF


Matrox: Multiple Graphics eXpansion Module - 4 ή 6 οθόνες σε μία GPU!