Dell P4317Q Ultra HD Monitor Στις 43 Ίντσες!

Για όσους ψάχνουν μια 4Κ οθόνη όμως θέλουν μεγάλη διαγώνιο τότε η νέα οθόνη της Dell ίσως είναι η ιδανική. Για όσους ψάχνουν μια 4Κ οθόνη όμως θέλουν μεγάλη διαγώνιο τότε η νέα οθόνη της Dell ίσως είναι η ιδανική.

Με τα πράγματα να έχουν "ηρεμήσει" τη τελευταία περίοδο από πλευράς νέων ανακοινώσεων σχετικά με οθόνες υπερυψηλής ανάλυσης η Dell έρχεται με ένα νέο μοντέλο με ανάλυση Ultra HD και διαγώνιο 43 ίντσες, κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τηλεόραση. Η οθόνη έχει DPI αντίστοιχο με μια οθόνη 27" @1440p που είναι γενικά αποδεκτό ενώ δίνει περισσότερη επιφάνεια εργασίας ειδικά για όσους εργάζονται με πολλά πράγματα παράλληλα στον υπολογιστή τους.

Η οθόνη περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες συνδέσεις όπως δύο HDMI 2.0 και μια DisplayPort 1.2 καθώς και μια mini-DisplayPort. Επιπλέον, το τετράθυρο USB 3.0 hub δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης όλων των περιφερειακών. Με πλήθος δυνατοτήτων ρύθμισης και παραμετροποίησης της εικόνας προτείνεται για heavy PC users όμως οι gamers θα πρέπει να συμβιβαστούν με τα 8ms GTG του χρόνου απόκρισης καθώς και το πιθανόν υψηλό τίμημα που ζητά.


Dell P4317Q Ultra HD Monitor Στις 43 Ίντσες!
Dell P4317Q Ultra HD Monitor Στις 43 Ίντσες!