Η G.Skill προσθέτει Cherry MX Speed Silver διακόπτες στο KM570!

Ένα νέο μηχανικό πληκτρολόγιο πρόσθεσε στη λίστα των προϊόντων της η γνωστή G.Skill.

Η εταιρία διαθέτει δύο πληκτρολόγια στην αγορά σε διάφορες εκδόσεις με διαφορετικής κατασκευής διακόπτες που προορίζονται για διαφορετική χρήση. Πριν από λίγο η G.Skill πρόσθεσε μια ακόμη έκδοση του KM570 στη συλλογή της, αλλά αυτή τη φορά με Cherry MX Speed Silver διακόπτες οι οποίοι χαρακτηρίζονται από τη linear διαδρομή τους, παρόμοια με αυτή των κόκκινων διακοπτών της ίδιας εταιρίας. 

Οι εν λόγω διακόπτες είχαν κάνει αρχικά την εμφάνισή τους με το μηχανικό πληκτρολόγιο Corsair K70 RGB Rapidfire ενώ σημειώνεται πως απαιτούν την ίδια δύναμη για την ενεργοποίηση με τους κόκκινους που φτάνει τα 45g. Σημαντική διαφορά με τους τελευταίους, το σημείο ενεργοποίησης του κάθε πλήκτρου που πέφτει από τα 2mm στα 1.2mm και έτσι αποκτούν το προσωνύμιο "speed" μιας και θεωρητικά ο χρήστης μπορεί να καταχωρήσει τις εντολές ταχύτερα απ' ότι στους κόκκινους διακόπτες. Παράλληλα και η συνολική διαδρομή των πλήκτρων είναι μειωμένη από τα 4mm στα 3.4mm βοηθώντας έτσι στον παραπάνω σκοπό, αυτόν της ταχύτητας.  

Η συγκεκριμένη έκδοση του πληκτρολογίου είναι κατά $10 ακριβότερη από τους standard διακόπτες της Cherry MX ($110) όμως είναι κατά το ίδιο ποσό φθηνότερη από την RGB έκδοση.

 

 

Πηγή.

G.Skill, mechanical keyboard, km570, cherry mx speed silver

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...