Οι πρώτες 4K HDR οθόνες έρχονται στη CES 2017 από την LG!

Η κορεάτικη εταιρία ετοιμάζει ένα πλήρες lineup με οθόνες που θα φέρουν στο προσκήνιο μια νέα εμπειρία χρήσης που εκτείνεται από θέαση ταινιών μέχρι και παιχνίδια!

Το περιεχόμενο HDR ηχεί ολοένα και περισσότερο στα αφτιά των χρηστών το τελευταίο διάστημα, τόσο λόγω της επέλασης του feature από την AMD στις desktop κάρτες γραφικών της και τις κονσόλες όσο και από τα υποστηριζόμενα παιχνίδια που ετοιμάζει η αγορά, με τη βοήθεια της Microsoft. Περισσότερα HDR προϊόντα θα δούμε και στη φετινή  έκθεση Consumer Electronics Show 2017 στο Las Vegas και η LG θα βρίσκεται εκεί με μερικές νέες οθόνες κυρίως για Gaming περιστάσεις!

Μια εξ' αυτών θα είναι και η 32UD99 η οποία θα έχει διαγώνιο 32 ίντσες και ανάλυση 4K UHD για απολαυστικό gaming χωρίς περιορισμούς! Παράλληλα θα υποστηρίζει το HDR10 standard που υπόσχεται αυξημένα επίπεδα φωτεινότητας και πιο ζωντανά χρώματα τόσο για ομορφότερη εικόνα όσο και για πιο άνετη χρήση. 

Εκτός από αυτή, η LG ετοιμάζει και τη 34UM79M, μια οθόνη στις 34 ίντσες η οποία προορίζεται κυρίως για multimedia χρήση με λόγο πλευρών 21 προς 9 και δυνατότητες streaming μέσω του chromecast.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

amd, HDR , lineup , 4K UHD

venisk

Members
2016-12-15T09:36:52Z

Ωραία φαίνεται η 32άρα :)

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...