Το 4K HDR10 Ready Monitor της LG τον Απρίλιο στην αγορά!

Η Κορεάτικη εταιρία έδειξε το συγκεκριμένο μόνιτορ στην έκθεση CES 2017 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ανάπτυξή του έχει ολοκληρωθεί ενώ θα βρεθεί στην αγορά στις αρχές του Q2.

Ο λόγος για την 32UD99, ένα monitor με διαγώνιο οθόνης 32 ίντσες, άφθονη ανάλυση 4K αλλά και μοντέρνα χαρακτηριστικά όπως το HDR10, το νέο standard που έκανε την εμφάνισή του σε πολλά προϊόντα της έκθεσης. Το HDR10 αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα χαρακτηριστικά του 2017 κυρίως λόγω των βελτιωμένων χρωμάτων που εκπέμπουν τα συμβατά monitors. Η 32UD99 θα καλύπτει πλήρως το νέο πρότυπο έχοντας ένα IPS panel ενώ θα προορίζεται τόσο για gaming όσο και για επαγγελματική χρήση.

Η χρήση συνδέσεων όπως Type C από την οποία μπορούμε να περάσουμε 4K περιεχόμενο είναι και αυτό ένα από τα features του μέλλοντος. Η κυκλοφορία της τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους θα συνοδευτεί και από μια προτεινόμενη τιμή που στην Ευρώπη θα είναι περίπου στα 1100€. Τέλος, έχει επιβεβαιωθεί πως η συγκεκριμένη θα φέρει και υποστήριξη του AMD FreeSync. 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, ces 2017, HDR , HDR10 , 32UD99 , lg monitor

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...