Mega wide 32:9 curved monitor από την Samsung

Η εταιρία αποκαλύπτει μια νέα οθόνη με αρκετά διαφορετικό λόγο πλευρών - και σύμφωνα με πηγές θέλει να το προωθήσει με σκοπό να το κάνει standard στο άμεσο μέλλον.

Ο λόγος για την 49 ιντσών οθόνη με το 'Grand Circle' format η οποία ξεφεύγει από το κλασικό λόγο πλευρών 21 προς 9 και αυξάνει τον οριζόντιο άξονα κατά πολύ φτάνοντας τα 32 προς 9 έχοντας ανάλυση 3840x1080. Η Samsung είχε αναφερθεί στην οθόνη κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES στις αρχές του έτους και πλέον σύμφωνα με τις πληροφορίες βγαίνει σε μαζική παραγωγή.

 

Η κυρτότητά της μετριέται στα 1800R ή αλλιώς στα 1800mm και η Samsung θέλει να προσφέρει μια σχεδόν κυκλική εμπειρία χρήσης που μπορεί σίγουρα να καθηλώσει σε gaming εφαρμογές. Σαν panel δεν έχει κάτι το εντυπωσιακό, πλην της ξεκούραστης ανάλυσης (που και πάλι ο κάθετος είναι μικρός για τα δεδομένα του τυπικού 4K), όμως τρέχει στα 144Hz και επιλογές για αγορά με AMD FreeSynce ή NVIDIA G-Sync. Το panel βασίζεται στη τεχνολογία VA και έτσι οι γωνίες θέασης αναμένονται καλές. Τέλος, δε γνωρίζουμε ποια στιγμή θα εμφανιστεί στην αγορά.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, Grand Circle

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...