ASUS ROG Swift PG35VQ: Το πρώτο Quantum Dot στα 200Hz!

Η ASUS έχει έτοιμο ένα αρκετά ενδιαφέρον Gaming monitor το οποίο βασίζεται σε Quantum Dot panel και έρχεται με ρυθμό ανανέωσης 200Hz.

Οι απαιτητικοί gamers έχουν άλλον έναν σύμμαχο στις gaming εξορμήσεις τους, αυτή τη φορά από την αναγνωρισμένη ASUS. Η εταιρία λανσάρει ακόμη ένα ROG Swift gaming monitor το οποίο πλαισιώνεται από πλούσιες τεχνολογίες και panel τελευταίας κοπής "χρονισμένο" στα 200Hz, για να μη βγείτε ούτε στιγμή από τη δράση. Η ROG Swift PG35VQ έρχεται με διαγώνιο 35 ίντσες που αν και δεν είναι στις προτιμήσεις των περισσότερων έχει ανάλυση 3440x1440 που θα καλύψει όσους ψάχνουν αυτή την έξτρα επιφάνεια.

Το Quantum Dot panel υπόσχεται βαθύ μαύρο και αρκετά σωστή απόδοση των χρωμάτων ενώ εάν έχετε στη κατοχή σας hardware που μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τα 200Hz τότε πρόκειται για μια δελεαστική πρόταση. Με ταυτόχρονη υποστήριξη και του HDR10 αλλά και της χρωματικής παλέτας DCI-P3 και τη φωτεινότητα των 1000 nit, τα specs ολοκληρώνουν το πακέτο που θα πάρει ο enthusiast με την αγορά της. Αναφορικά με τη τιμή, δεν υπάρχει κάτι επίσημο, όμως λέγεται ότι σίγουρα θα βρεθεί σε τετραψήφιους αριθμούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, ASUS , quantum dot, ROG Swift , 3440x1440

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...