Standard για 65" 4K G-Sync οθόνες από την NVIDIA!

Οι λεγόμενες Big Format Gaming Displays θέλουν να ταράξουν τα νερά του PC Gaming με την οπτική πανδαισία που θα προσφέρουν στον παίκτη.

Στην CES η εταιρία αποκάλυψε την συνεργασία της με μεγάλους κατασκευαστές όπως την Acer, την ASUS και την HP, οι οποίες θα κατασκευάζουν τις Big Format Gaming Displays, που θα είναι πρακτικά μεγάλες 4K οθόνες έως 65 ιντσών με ενσωματωμένο G-Sync και HDR με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Στόχος των εν λόγω monitor είναι τα high end gaming PCs και χρήστες που ψάχνουν τις απόλυτες επιδόσεις στα παιχνίδια τους.

Σημαντικό στοιχείο τους είναι και η ενσωμάτωση του NVIDIA Shield εντός της οθόνης, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ενσωματώνονται και πολλά smart χαρακτηριστικά όπως εφαρμογές για streaming και υποστήριξη για το Google Assistant. Τέλος, αν και γνωρίζουμε πως τα monitors αυτά θα έχουν τσουχτερή τιμή, η NVIDIA δεν διέθεσε περισσότερες πληροφορίες για αυτά.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, ASUS , 120Hz , HDR , g-sync, Big Format Gaming Displays

Farkadonitis

Members
2018-01-08T12:24:53Z

νταξ δεν λεω αλλα:

 

Πρωτον και βασικο. Θελουμε γραφειο με τουλαχιστον 1.80εκ  πλατος αλλιως οι οφθαλμίατροι θα κανουν χρυσες δουλειες.

Δευτερον οσοι δεν ανεβαζουν τα  ΠΣ τους στο τραπαζογραφειο θελουν ....εμεις οι gamer δηλαδη ...2 1/2 μετρα καλωδιο usb....γιατι ως γνωστό τα ασυρματα δεν εχουν την ανταπόκριση που θελουμε  :hehe:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...