Η 65άρα τηλεόραση της LG που μπορείς να διπλώσεις!

Η LG θα έχει ένα ενδιαφέρον concept στη φετινή CES 2018, μια 65άρα τηλεόραση που διπλώνει σαν χαλί ενώ έχει και αρκετά βολικές διαστάσεις για άνετη θέαση.

Πριν καιρό η LG Display, το τμήμα οθονών της Κορεάτικης LG είχε αποκαλύψει την πρώτη της αναδιπλούμενη οθόνη η οποία είχε διαγώνιο μόλις 18 ίντσες, ένα άβολο γενικά μέγεθος για κάποιον που θέλει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία σπίτι του. Σήμερα η LG αναβάθμισε την τεχνολογία και την έφερε στα μέτρα της σύγχρονης εποχής και πιο ειδικά σε μια τηλεόραση μεγέθους 65 ιντσών, την οποία έχει προς επίδειξη στην φετινή έκθεση τεχνολογίας CES 2018.

Η τηλεόραση είναι τύπου OLED όμως για την ώρα βρίσκεται σε πρωτότυπη φάση κάτι που σημαίνει πως δε θα τη δούμε αρκετά σύντομα στην αγορά. Το συγκεκριμένο μοντέλο της εταιρίας έχει ανάλυση 4K UHD και διαγώνιο 65 ίντσες ενώ το σημαντικότερο στοιχείο της είναι το γεγονός πως μπορεί να διπλωθεί όπως ένα χαλί και να αποθηκευτεί σε περίπτωση μη χρήσης της. Το δίπλωμα της γίνεται δυνατό λόγω και της λεπτής φύσης της, αν και η LG δεν δημοσίευσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

oled, prototype, LG , foldable, CES 2018, 65 inch

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...