OLED οθόνες για Laptops ετοιμάζει η Samsung Display

Η Samsung Display παρουσίασε ένα OLED panel 15.6 ιντσών το οποίο θα εμφανιστεί σύντομα σε μελλοντικά laptops της αγοράς.

Η εταιρία ολοκλήρωσε την ανάπτυξη OLED panel για φορητές συσκευές όπως laptops και notebooks και ξεκινά τη διάθεση του specification σε τρίτους κατασκευαστές. Το σύστημα που έδειξε περιελάμβανε οθόνη ανάλυσης UHD (3840x2160) και με διαγώνιο 15.6 ιντσών τεχνολογίας OLED, ενώ τα πρώτα panels θα μπουν σε παραγωγή στα μέσα Φεβρουαρίου. Αρχικά η Samsung Display αναφέρει ότι θα δούμε premium συσκευές από γνωστούς κατασκευαστές και για φορητά συστήματα για gaming, σχεδίαση και video streaming.

Βασικό χαρακτηριστικό των OLED οθονών είναι η ποιότητα των χρωμάτων και του dynamic range που οδηγεί έτσι σε καλύτερη απεικόνιση HDR περιεχομένου, ενώ εξίσου σημαντική είναι και η φωτεινότητα που θα φτάνει και τα 600 nits για ακόμη πιο καθηλωτική και ευχάριστη εμπειρία. Εκτός των laptop, η Samsung Display η τεχνολογία θα μεταφερθεί και σε άλλους τομείς όπως τα smartphones, εκεί όπου η υψηλή φωτεινότητα ειδικά σε εξωτερικούς χώρους είναι αρκετά σημαντική υπόθεση.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

oled, smartphones, laptops, display, notebooks , Samsung Display

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...