MSI: "Οι περισσότερες οθόνες μας είναι G-Sync compatible"

Η κίνηση της NVIDIA να 'ανοίξει' την υποστήριξη adaptive sync monitors σίγουρα έχει ξεκινήσει διάφορες συζητήσεις για το ποιες οθόνες υποστηρίζουν το εν λόγω feature.

Μπορεί η NVIDIA να ανακοίνωσε μια ντουζίνα οθόνες που δοκίμασε και είναι πλήρως συμβατές με το πρότυπο G-Sync, όμως η αγορά έχει πολλά περισσότερα. Κατασκευαστές όπως η MSI που προμηθεύονται panels από Κορεάτικες εταιρίες φαίνεται πως βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση αφού σύμφωνα με επίσημα στοιχεία αρκετά μοντέλα της υποστηρίζουν το G-Sync, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για οθόνες χωρίς το ειδικό hardware της NVIDIA.

Πέρα από τις δοκιμές χρηστών για monitors που κυκλοφορούν, η κίνηση της MSI αποτελεί μια πιο σίγουρη πηγή για τα νέα αυτά. Έτσι όσοι έχουν κάποια από τις οθόνες τις παρακάτω λίστας τότε με τον συμβατό driver αλλά και μια κάρτα γραφικών GTX 10 ή νεότερης γενιάς θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το adaptive sync και να δουν gameplay πάνω από τα 60Hz χωρίς tearing και άλλα προβλήματα που συναντώνται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, msi, drivers, monitors, rtx, adaptive sync monitors

stavros

Members
2019-01-30T10:05:09Z

Είναι και άλλα monitors που δεν έχουν περάσει τα tests της NVIDIA, η οποία προφανώς έχει τα υψηλότερα standards.

 

Το θέμα είναι όμως πως με τους νέους drivers το input lag των NVIDIA Gpus έχει αυξηθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...