ASUS ROG Swift PG278QE: Το νέο gaming monitor της εταιρίας

Με διαγώνιο 27 ίντσες και ανάλυση QHD η ROG Swift PG278QE υπόσχεται ταχύτατο gameplay 165Hz με TN panel που σημαίνει παράλληλα γρήγορο χρόνο απόκρισης.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για μια οθόνη που στοχεύει όσους ασχολούνται με τα eSports και ενδέχεται να αντικαταστήσει την PG278QR που κυκλοφόρησε το 2016, αυτά σύμφωνα με εικασίες της πηγής. Ανάμεσα στα σημαντικά features τοποθετείται η υποστήριξη NVIDIA G-Sync ενώ θα περιλαμβάνει και τα GamePlus shortcuts που προσφέρουν gamer friendly features όπως Crosshair, timer και FPS counter στη γωνία του monitor. Σχεδιαστικά βλέπουμε τις γνωστές πινελιές της ASUS αλλά με περισσότερο λιτές ακμές, με απλό κόκκινο LED φωτισμό στη βάση η οποία φυσικά προσφέρει αρκετές λειτουργίες για να τη φέρουμε στα μέτρα μας.

Η PG278QE ενσωματώνει ένα TN panel ανάλυσης 2560 x 1440 pixels κάτι που επιβεβαιώνουν οι τυπικές για τη κατηγορία γωνίες θέασης (170/160 μοίρες), ενώ 'τρέχει' στα 165Hz προβάλλοντας τις gaming δυνατότητές της. Η φωτεινότητα βρίσκεται στα 350cd/m2 και ταυτόχρονα ο χρόνος απόκρισης από γκρι σε γκρι μετράται στο 1ms. Από πλευράς συνδέσεων η συγκεκριμένη δεν απογοητεύει έχοντας μια HDMI 1.4 και μια DisplayPort 1.2 καθώς και δύο USB 3.0 passthrough θύρες που τρέχουν από το PC μαζί με μια 3.5mm υποδοχή για ακουστικά.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

ASUS , eSports , NVIDIA G-Sync , 2019, ROG Swift PG278QE

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...