MSI P55 Motherboard LineUp

Μετά την Asrock και την Gigabyte, ήρθε και η σειρά της MSI να παρουσιάσει την σειρά προϊόντων της βασισμένη στο Intel® P55 Chipset που υποστηρίζει LGA 1156 Intel επεξεργαστές. Παρακάτω έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα ιδιαίτερα κατατοπιστικό πίνακα στον οποίο παρουσιάζονται οι τέσσερις πρώτες μητρικές που θα κυκλοφορήσει η MSI. Ξεκινάμε με την P55-GD80: Υποστηρίζει έως και τρεις κάρτες γραφικών σε multi-GPU configurations, full DrMOS σχεδιασμός (ακόμα και στα driver MOSFETs - αποκλειστικά και μόνο από την MSI). Μέχρι στιγμής, τα DrMOS chips τοποθετούνταν μόνο γύρω από την περιοχή του επεξεργαστή (VRMs) σε ορισμένες μόνο μητρικές της εταιρείας. Μετά την Asrock και την Gigabyte, ήρθε και η σειρά της MSI να παρουσιάσει την σειρά προϊόντων της βασισμένη στο Intel® P55 Chipset που υποστηρίζει LGA 1156 Intel επεξεργαστές. Παρακάτω έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα ιδιαίτερα κατατοπιστικό πίνακα στον οποίο παρουσιάζονται οι τέσσερις πρώτες μητρικές που θα κυκλοφορήσει η MSI. Ξεκινάμε με την P55-GD80: Υποστηρίζει έως και τρεις κάρτες γραφικών σε multi-GPU configurations, full DrMOS σχεδιασμός (ακόμα και στα driver MOSFETs - αποκλειστικά και μόνο από την MSI). Μέχρι στιγμής, τα DrMOS chips τοποθετούνταν μόνο γύρω από την περιοχή του επεξεργαστή (VRMs) σε ορισμένες μόνο μητρικές της εταιρείας.

Συνεχίζουμε με την P55-GD65, που προσφέρει την ίδια γκάμα χαρακτηριστικών, αν εξαιρέσουμε μόνο το ότι υποστηρίζει μέχρι και δύο κάρτες γραφικών σε διατάξεις CrossFire ή SLi. Αμέσως μετά από αυτήν, έρχεται η P55-CD53 που διαθέτει μόνο μία θύρα PCI-Express x16. Mε την τελευταία ολοκληρώνεται (προς το παρόν) η ATX P55 σειρά μητρικών της MSI. Η τελευταία MSI P55 motherboard για σήμερα είναι η micro-ATX P55M-GD45, στην οποία συγκεντρώθηκαν όσα περισσότερα χαρακτηριστικά γινόταν, ακόμα και υποστήριξη για 2-Way Multi-GPU !

Τα πραγματικά καλά νέα είναι ότι καμία από τις παραπάνω μητρικές δεν ξεπερνά τα 200? ! P55-GD80 @ 190?, P55-GD65 @ 140? και P55-CD53 @ 106?. Τίποτα δεν ακούστηκε προς το παρόν για την τιμή της P55M-GD45.


MSI P55 Motherboard LineUp

(πατήστε πάνω στην φωτογραφία για μεγαλύτερη ανάλυση)