Teaser της "Tomahawk Z270" μητρικής της MSI!

Η MSI εκτός της νέας μητρικής που θα δούμε στη συνέχεια θα ενσωματώσει και έναν νέο USB 3.1 controller που ωθεί τις ταχύτητες στα 16Gbps τα οποία διανέμονται σε δύο θύρες.

Marketing υλικό της Z270 Tomahawk από την MSI ήρθε στην επιφάνεια λίγες ώρες μετά το "teaser" των SLI με τη all black εμφάνιση. Η συγκεκριμένη εφοδιάζεται με μια gunmetal απόχρωση, με πιο ανοιχτόχρωμες λεπτομέρειες επάνω στο PCB και minimal heatsinks στα VRM και το chipset. Το τελευταίο διαθέτει και κόκκινο LED (ίσως και RGB ποτέ δε ξέρουμε) για να ξεχωρίσει από το υπόλοιπο hardware του υπολογιστή.

Κύριο χαρακτηριστικό που βλέπουμε στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι η Lightning USB της MSI που βασίζεται σε έναν controller της ASMedia με επιδόσεις που ξεπερνούν τόσο αντίστοιχες υλοποιήσεις Thunderbolt όσο και τον ASMedia 1142. Ο νέος 2142 controller δίνει στο σύστημα δύο USB 3.1 με ταχύτητες 8Gbps έκαστη φτάνοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των 16Gbps. Η μητρική αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της με τους Kaby Lake τις πρώτες ημέρες του επόμενου έτους. 

 

 

 

 

Πηγή.

msi, usb 3.1, controller, motherboards, 16gbps, tomahawk, lightning usb

venisk

Members
2016-12-08T10:03:01Z

Πρέπει να ακούς και εισβο αν θες να δουλεύει σωστά η μητρική!!

 

 

FeelsBadMan

Members
2016-12-08T11:38:21Z
1 hour ago, venisk said:

Πρέπει να ακούς και εισβο αν θες να δουλεύει σωστά η μητρική!!

 

 

Χαχαχα...κλαίω :')

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...