Η MSI έρχεται φορτωμένη με 24 200 Series μητρικές!

Χωρισμένες σε τρεις βασικές κατηγορίες, οι μητρικές της MSI θα καλύψουν κάθε χρήστη, όσες απαιτήσεις και αν έχει, ενώ αλλαγές έχουν υποστεί και στον αισθητικό τομέα. 

Οι τρεις κατηγορίες είναι οι Enthusiast, Performance και Arsenal και κάθε μια από αυτές διαθέτει μοντέλα για ένα συγκεκριμένο κοινό. Ξεκινώντας από τις high end, στις Enthusiast μητρικές βρίσκουμε τη κορυφαία Z270 XPOWER GAMING TITANIUM η οποία πλαισιώνεται από το ασημί προς λευκό PCB και τον μαύρο (όχι Γιάγκο) δράκο. Η εν λόγω μητρική προσφέρει τα μέγιστα τόσο όσον αφορά τις ευκολίες της, όσο και από πλευράς θυρών επέκτασης για SLI και Crossfire. Η μητρική φέρει τη νέα έκδοση του OC Genie υποστήριξη για ταχύτερες μνήμες και πολλά ακόμη, ακολουθώντας έτσι τη παράδοση από τα 100 Series chipsets της Intel. Στην οικογένεια βρίσκουμε επίσης και τις GAMING M3, M5 και M7 ακολουθώντας την ίδια αισθητική με τις Z170 παραλλαγές τους. Το κόκκινο παραμένει στη θέση του όμως η σχεδίαση των heatsinks αλλάζοντας έτσι τη γενική εικόνα που έχουμε για τις μητρικές. 

Η Performance οικογένεια περιλαμβάνει μοντέλα με χαμηλότερη MSRP και σαφώς μειωμένα χαρακτηριστικά που όμως σε καμία περίπτωση δε θα βλάψουν τις επιδόσεις. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν μοντέλα όπως οι Z270 GAMING PRO CARBON, με τη γνωστή Carbon επίστρωση στα heatsinks. Η συγκεκριμένη οικογένεια είναι και αυτή με τα περισσότερα μοντέλα καθώς εκεί βρίσκουμε και την KRAIT έκδοση αλλά και πολλές άλλες GAMING υλοποιήσεις με πιο απλή εμφάνιση και specs. Ανάμεσά τους θα δούμε και πολλές H270 αλλά και B250 μητρικές με βασικά specs και χωρίς overclocking support. 

Όσον αφορά τη τελευταία οικογένεια ARSENAL, εκεί θα βρούμε μοντέλα με τα αρκούντως απαραίτητα, και H270/B250 chipsets. Τα μοντέλα BAZOOKA και MORTAR θα επιμείνουν και φέτος και θα έρχονται τόσο στις κλασικές τους camo επιστρώσεις όσο και σε Arctic, δηλαδή λευκή απόχρωση που ξεχωρίζει από το πλήθος. 

Πολλές από τις παραπάνω ενσωματώνουν περισσότερα LEDs καθώς και USB 3.1 μέσω controllers της ASMedia. Ακολουθούν φωτογραφίες των 7 πιο "τολμηρών" μητρικών που έχει να επιδείξει φέτος η εταιρία.

 

 

 

 

 

Πηγή.

msi, chipset, motherboards, 200 series

stavros

Members
2017-01-05T09:28:58Z

Θα πήξετε στα reviews ρέι.

GoriLLakoS

Founder
2017-01-05T16:55:52Z

Και είναι και μητρικές που είναι βαρετές...εεεεεεε όλες ίδιες ήθελα να πώ :hehe:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...