Η GIGABYTE στο φετινό Dreamhack 2017!

Το Dreamhack που έλαβε χώρα από τις 13 έως τις 15 του μήνα στη Λειψία της Γερμανίας, συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών ανάμεσά τους και την GIGABYTE η οποία βρήκε την ευκαιρία να δείξει τα νέα της προϊόντα. 

Στο σχετικό περίπτερό της η GIGABYTE είχε χωρίσει τον χώρο ανάλογα με τα εκθέματα όπως μητρικές ή έτοιμα συστήματα με κουτιά μη συμβατικών κατασκευαστών και περίτεχνες custom υδροψύξεις. Η σειρά των προϊόντων Aorus είχε τη τιμητική της μιας και είδαμε πλήθος μητρικών, έτοιμων συστημάτων της οικογένειας BRIX, όλα τους με πλήρη υποστήριξη επεξεργαστών. Η γενιά των 200 Series chipsets της Intel ήταν στο επίκεντρο της έκθεσης κάτω φυσικά από τη νέα οικογένεια Aorus. Εκεί υπήρχαν και έτοιμα συστήματα με VR Ready hardware και αντίστοιχα headsets στα οποία οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να παίξουν το παιχνίδι The Climb με τα σχεδόν φωτορεαλιστικά γραφικά της CryEngine. 

Στο γεγονός, εκπρόσωποι της εταιρίας πραγματοποίησαν μια παρουσίαση των προϊόντων στους δημοσιογράφους και το HwBox ήταν εκεί για τα στιγμιότυπα! Εκεί είδαμε εκτός από το πλήθος των Aorus μητρικών και notebooks με το ίδιο branding και φυσικά gaming χαρακτήρα. Το brand Aorus έρχεται και με το σλόγκαν "Ascend to greatness" ενώ υπάρχει και ένα σχετικό βίντεο στο YouTube της εταιρίας. Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από το booth, το press conference καθώς και μερικά από τα εκθέματα! Το brandame Aorus βρίσκεται στην αγορά δύο χρόνια τώρα, έχοντας ξεκινήσει από τους φορητούς υπολογιστές και μερικά περιφερειακά της εταιρίας. 

 

 

 

gaming, gigabyte, aorus, motherboards, dreamhack

ChameZX

Members
2017-01-17T16:02:56Z

Ωραίο φωτογραφικό υλικό παιδιά! μπράβο (Y)

Δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα τα φωτάκια πάνω στις μητρικές, δείχνουν πάρα πολύ ξέμπαρκα, και κάνουν κρα. 
Κάτι πιο smooth ,νομίζω θα ήταν πολύ πιο επιθυμητό σαν αποτέλεσμα. έτσι όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες μοιάζουν σαν να πέταξαν άπλα πάνω leds και τέλος, that's all πάρτε τα rgb σας.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...