Η high end X370 Krait Gaming της MSI σύντομα στην αγορά!

Η σειρά Krait έρχεται και αυτή στο AM4 socket στη πλατφόρμα των νέων AMD Ryzen με την MSI να ετοιμάζει μια μητρική με ανανεωμένο σχέδιο για ιδιαίτερα ασπρόμαυρα builds που στόχο έχουν να κλέψουν τη παράσταση.

 

Η X370 Krait Gaming εφοδιάζεται με το X370 chipset της AMD με support τόσο για Crossfire όσο και SLI για NVIDIA setups ενώ ενσωματώνει αρκετά ποιοτικά υποσυστήματα ήχου με πυκνωτές της Nahmic, το VR Boost στις ειδικές USB θύρες καθώς και λευκό φωτισμό που ταιριάζει άψογα με τον χρωματικό συνδυασμό της μητρικής. Εφοδιάζεται με δύο PCI-Express 3.0 x16 slots με τη δεύτερη να είναι ηλεκτρική x8, έξι SATA 6 Gb/s ports μια 32 Gb/s M.2 slot με NVMe support καθώς και δύο USB 3.1 ports στο πίσω μέρος μαζί με άλλες έξι συνολικά που βρίσκονται τόσο στο I/O όσο και στο εσωτερικό μέσω του σχετικού header.

 

Ο οκτακάναλος ήχος μαζί με τη Gigabit ethernet υποδοχή ολοκληρώνουν το σετ των υποσυστημάτων που κάνουν τη X370 Krait Gaming ξεχωριστή. Στόχος της συγκεκριμένης είναι η X370 SLI Plus την οποία θα ξεπεράσει σε τιμή για περίπου 20 με 30 δολάρια όπως υποστηρίζουν οι πηγές.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

msi, am4, x370, X370 Krait Gaming

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...