Η Mini ITX GIGABYTE GA-AB350N Gaming WiFi στην αγορά

Η νέα ITX μητρική της GIGABYTE για Ryzen συστήματα κυκλοφορεί και επίσημα στην αγορά φέρνοντας την AMD σε περισσότερα ITX κουτιά, ακολουθώντας τις προτάσεις άλλων κατασκευαστών του χώρου.

Η GA-AB350N Gaming WiFi είναι χωρίς αμφιβολία μια μητρική που στοχεύει gaming συστήματα και αυτό δείχνουν τα διάφορα συνοδευτικά της. Για παράδειγμα υπάρχει υποστήριξη WiFi αλλά και Bluetooth μέσω του ενσωματωμένου module, ενώ η μητρική υποστηρίζει ταυτόχρονα και όλους τους Ryzen επεξεργαστές του AM4 socket. Ένα πράγμα που σίγουρα ξεχωρίζει στο σχέδιο είναι το μέρος που οι μηχανικοί της εταιρίας αποφάσισαν να τοποθετήσουν το B350 chipset, μιας και στη πάνω αριστερή γωνία συνήθως συναντάμε το 8-pin EPS connector για την τροφοδοσία του επεξεργαστή.

Η ποιότητα κατασκευής είναι στα γνωστά υψηλά επίπεδα της GIGABYTE ενώ επίσης στην άκρη του PCB υπάρχουν και δύο υποδοχές για μνήμες DDR4. Παράλληλα διατίθεται μια PCIe x16 gen3 για τη κάρτα γραφικών αλλά και μια M.2 32Gbps μαζί με 4 SATA 6Gbps και δύο USB 3.1 υποδοχές για σύνδεση μοντέρνων και όχι μόνο συσκευών.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, gigabyte, itx, wifi, ryzen, b350, GA-AB350N Gaming WiFi

stavros

Members
2017-06-28T15:00:09Z

gaming με wifi -_-

FeelsBadMan

Members
2017-06-28T15:36:26Z

Αν δεν έχουν online mode τι σημασία έχει :P

Άντε να τις δούμε περιμένουμε τόσο καιρό !

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...