Η σειρά Designare στο X299 από τη GIGABYTE

Η νέα X299 μητρική της GIGABYTE έχει ως βάση τα γνωστά ψυχρά χρώματα της σειράς Designare που ταιριάζουν απόλυτα με την εποχή.

Η GIGABYTE βασίστηκε στο PCB των δύο μεγάλων της AORUS X299 Gaming 7 και Gaming 9 για το συγκεκριμένο μοντέλο με τις κυριότερες διαφορές να εντοπίζονται στην ασημί εμφάνιση και στη σχεδίαση των ψυκτρών στο κύκλωμα τροφοδοσίας. Ως εκ τούτου, η X299 Designare EX, όπως θα ονομάζεται, θα τοποθετείται στα ανώτερα στρώματα της GIGABYTE όσον αφορά το LGA 2066 socket παρέχοντας πλήρη υποστήριξη για όλους τους επεξεργαστές του, ακόμη και τον 18πύρηνο Core i9 7980XE.

Παράλληλα, παρά το γεγονός πως πρόκειται για μια εναλλακτική πρόταση των AORUS υλοποιήσεων, η μητρική έχει όλα τα features που ζητούν οι gamers, όπως πλούσιο RGB φωτισμό και έλεγχο μέσα από το RGB Fusion της GIGABYTE ενώ κάτι που δε ζητούν, είναι η παρεχόμενη Thunderbolt 3 κάρτα επέκτασης που προσθέτει το ομώνυμο feature στη μητρική. Τέλος, για την ώρα δεν γνωρίζουμε τη προτεινόμενη τιμή της, όμως λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

high end, gigabyte, X299 , PCB , Designare EX

FeelsBadMan

Members
2017-12-04T10:55:43Z

Ξέρω ότι έχω καταντήσει βαρετός, όμως κατά τη γνώμη μου είναι από τις πιο καλοσχεδιασμένες μητρικές που μπορεί κάποιος να αγοράσει :D

razor_blade27

Members
2017-12-07T00:02:15Z
On 12/4/2017 at 12:55 PM, FeelsBadMan said:

Ξέρω ότι έχω καταντήσει βαρετός, όμως κατά τη γνώμη μου είναι από τις πιο καλοσχεδιασμένες μητρικές που μπορεί κάποιος να αγοράσει :D

 

^ Όντως, είναι από τις πιο καλοσχεδιασμένες μητρικές γι' αυτό και ξεχωρίζει από χιλιόμετρα που λένε... Και σίγουρα φαίνεται (και είναι) ποιοτική.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...