Η GIGABYTE μας δείχνει την πρώτη X470 μητρική της!

Η πρώτη μητρική με το X470 chipset της AMD εμφανίστηκε στην CES από την GIGABYTE και σε αυτή βλέπουμε την επιστροφή του fin stack στη ψύξη των VRM.

Το για πολλούς πλέον αντιαισθητικό fin stack στις μητρικές επιστρέφει, τουλάχιστον στην X470 Gaming 7 WiFi μητρική του AORUS brand της GIGABYTE. Το Gamers Nexus βρέθηκε στο booth της εταιρίας στην CES2018 όπου και εντόπισε μεταξύ άλλων την νέα αυτή μητρική που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο παρέχοντας πλήρη υποστήριξη για την επόμενη φουρνιά Ryzen+ επεξεργαστών της AMD.

Η μητρική φέρει το AM4 socket και άφθονα καλούδια για τους enthusiasts που ψάχνουν μια ολοκληρωμένη λύση για τη πλατφόρμα. Είναι ATX και διαθέτει τρεις μεταλλικά ενισχυμένες PCIe x16, δύο Μ.2 με αποκλειστικές ψύκτρες καθώς και debug LED για παρακολούθηση κατά την εκκίνηση του συστήματος. Ενδιαφέρον είναι και το κύκλωμα τροφοδοσίας των 10 φάσεων PWM που τρέχει από δύο συνδέσεις 8pin και μια 4pin, ενώ ψύχεται από ένα μεγάλο fin stack και ένα heatpipe οπότε θεωρούμε πως οι θερμοκρασίες κατά το overclocking θα είναι ελεγχόμενες. Επιπλέον διαθέτει και ασύρματο δίκτυο WiFi και RGB φωτισμό τόσο στις PCIe όσο και ανάμεσα από τις υποδοχές της μνήμης.


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, aorus, x470 chipset, X470 Gaming 7 WiFi

klapeto

Members
2018-01-08T19:05:56Z

Επιτέλους κανονική ψύκτρα στα VRM. Έχουμε μπουχτίσει με τις "gaming" βλακείες που βάζουν τα τελευταία χρόνια, που μόνο ψύξη δεν κάνουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...